Naminė pica su krevetėmis ir midijomis

Jeigu nežinote, kuo palepinti šeimą savaitgalį - kodėl gi nepasigaminus naminės picos su krevetėmis ir midijomis.Ši lengvai paruošiama, skani ir sveika pica sukurs tikrą šventinę atmosferą kiekvienuose namuose!

Trinta moliūgų sriuba su krevetėmis

Kol moliūgų sezonas pačiame įkarštyje, būtinai išbandykite šį kreminės moliūgų sriubos su krevetėmis receptą. Gera nuotaika ir sotumas garantuotas! Moliūgų sriuba - tai būtent tas patiekalas, kuris darganotą dieną sušildys savo spalvomis Jūsų kūną ir dvasią.

Aštuonkojis su žolelėmis ant grilio - virtas ir apkeptas

Aštuonkojis ant grilio - tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina išskirtinių jūros gėrybių skonį. Juk aštuonkojis tai tikras delikatesas, kiekvieno šventinio stalo pažiba. Ir visiškai nereikia bijoti jo paruošimo - štai Jums nepaprastai gardus, bet lengvai įgyvendinamas receptas, kuriuo tikrai nustebinsite savo draugus ir artimuosius. 

Juodadėmės menkės filė su saldžiųjų bulvių koše

Juodadėmė menkė - sportininkų ir sveikos mitybos beislaikančiųjų žuvis. Kepta menkė su saldžųjų bulvių koše yra lengvai paruošiamas patiekalas, kuris tikrai patiks visai šeimai. 

Kepta sterko filė balto vyno padaže su citrininėmis bulvytėmis

Sterkas (arba starkis) - puiki balta žuvis, iš kurios lengvai pagaminsite sveikus ir skanius patiekalus. Vienas tokių yra šis, kuris nereikalauja jokių specialių produktų ar ypatingų kulinarinių žinių. Viskas, ko jums reikia, tai kokybiškos sterko filė ir truputėlio pastangų, nes rezultatas tikrai leis mėgautis gardžiais pietumis.

Salotos su argentininėmis krevetėmis, avokadais ir greipfrutais

Jūros gėrybių ir citrusinių vaisių derinys yra labai naudingas ir sveikas. Salotos su krevetėmis, avokadu ir greipfrutais -  greitai ir lengvai paruošiamas patiekalas, kuris tikrai patiks Jums ir Jūsų artimiesiems. 

Žuvies kotletukai su žaliaisiais žirneliais

Visi žinome, kad žuvis yra sveika, naudinga, reikalinga ir turėtų būti valgoma bent 2 kartus per savaitę. Tačiau, ką daryti, jei vaikai net artyn jos neprisileidžia? Išbandykite šiuos kotletukus, kurie ir savo skoniu, ir vaizdu lengvai papirks mažuosius valgytojus. 

Lengvos salotos su silpnai sūdyta lašiša ir mocarela

Kai po švenčių maratono, norisi ko nors lengvo, šios gaivios klasikinės salotos su lengvai sūdyta lašiša yra tikra atgaiva Jūsų skrandžiui ir figūrai. Greitai pagaminamos, lengvai virškinamos ir, be abejonės, sveikos ir naudingos!

Gaivios salotos su krevetėmis ananase

Šios salotos su krevetėmis receptas skirtas neįprastų derinių ir sveiko maisto mėgėjams. O jų patiekimas ananase, dar ir atrodo labai šventiškai, todėl idealiai tiks Naujametiniam stalui. Pasitikite Naujuosius Metus su Premium skoniu!

Čauderis su midijomis

Kai už lango pilkuma, nėra nieko geriau nei puodelis šildančios sriubos. Šį kartą Aštuonkojis siūlo pasigaminti amerikietišką čauderį su midijomis. Čauderis - tai amerikietiška tiršta sriuba ar troškinys su grietinėle arba pienu, gaminama su įvairiomis jūrų gėrybėmis, žuvimi. Paragaukite ir jūs - lengvai paruošiama, sotu ir labai skanu!

Avokado ir laukinių krevečių užkandis

Šis gardus avokado ir krevečių užkandis puikiai tiks ne tik vakarėliui, bet ir paįvairinimui įprastos dienos vakarienės. Juk krevetes ir avokadai - tai vienas tobuliausių kulinarinių duetų! Pasigaminkite ir Jūs, tai nepaprastai greita ir labai skanu. 

Moliūgų sriuba su balta žuvimi

Kelios dienos iki šiurpiausios nakties, todėl koks receptas be moliūgo? Išbandykite šią dietinę moliūgų sriubą, kuri itin greitai paruošiama ir be galo skani. Juk genialumas dažnai slypi paprastume ir čia būtent tas atvejis. Skanaus!

Bulviniai blynai su sūdyta lašiša

Silpnai sūdyta lašiša yra puikus Omega 3, vitaminų ir kitų naudingųjų mineralinių medžiagų šaltinis. Todėl tiems, kam pabodo sumuštiniai su lašiša, siūlome pasigaminti tokią alternatyvą - bulvinius blynelius su sūdyta lašiša, kurie ypatingai tiks visos šeimos pusryčiams savaitgalį.

Makaronai su konservuotu tunu

Laiko patikrintas paprastas makaronų patiekalas greitiems pietums. 

Ledjūrio menkės filė su klevų sirupu ir abrikosais

Ruduo savo spalvomis jau padabino visus medžius ir tiesiog kvieste kviečia šias spalvas įtraukti ir į savo lėkštę. Kodėl gi ne?! Gintariniai džiovinti abrikosai ir klevų sirupas Jūsų patiekalui suteiks ne tik rudeniškų spalvų, bet ir netikėtų aromatų. O Jums gerai pažįstama ledjūrio menkė įgaus visiškai naują ir netikėtą skonį. Pabandykite patys!

Rudeninė žuvienė su čili pipirais

Nėra geresnio laiko dubenėliui šildančios žuvienės, nei ruduo. Pasigaminkite puodelį šios puikios sriubos su sezoninėmis gėrybėmis, kuri sušildys ne tik kiekvieno pilvą, bet ir širdį. 

Jūrinės plekšnės filė kepta ant grotelių

Jūrinė plekšnė - viena įdomesnių ir neparastai skanių žuvų, kurias rasite parduotuvės AŠTUONKOJIS asortimente. Ši balta žuvis tikrai verta dėmesio tų, kurie ieško naujų skonių ir mėgsta save palepinti jūros delikatesais. Išbandykite parastą, bet labai neprastą patiekalą plekšnės, keptos ant grotelių, kuris garantuotai patiks visai šeimai. 

Avižų blynai su špinatais ir rūkyta škotiška lašiša

Geros dienos rytas visuomet prasideda nuo gerų pusryčių. O jei tai savaitgalio rytas, nuotaiką keliantys ir jaukumo atmosferą kurti padedantys pusryčiai yra tiesiog būtinybė. Pasigaminkite šiuos sveikuoliškus blynus ir mėgaukitės ilgai, tingiais, vėlyvais savaitgalio pusryčiais šiltuose namuose.

Rudeniškos salotos su karštai rūkyta skumbre ir obuoliu

Mėgstantiems karštai rūkyta skumbrę, siūlome pabandyti pasigaminti šias salotas su obuoliais, kurie suteiks daugiau gaivos, vitaminų ir rudens spalvų!

Kazane virta suomiška žuvienė (galima gaminti ir namuose)

Žuvies kepsniai ant grotelių, jūros gėrybių šašlykas, ant grilio keptas žuvies maltinis - įprasti, atvirame ore gaminti patiekalai, kuriais jau nieko nebenustebinsi. O ar bandėte pasigaminti gamtoje kvapnią ir sočią žuvienę? Būtinai pamėginkite, jeigu tik turite galimybę tą padaryti. O jei ne, šį puikų, kūną ir sielą sušildantį patiekalą tiesiog pamėginkite pasigaminti namuose.

Nicos salotos su kepta palijos filė

Puikus vasariškas patiekalas su palija, kepta ant grilio ar grotelių. Šias salotas pasigaminsite itin greitai, todėl jau netrukus mėgausitės su šeima ar draugais puikiu skoniu. Arktinė palija yra gležna žuvis, todėl naudokite grotelių kilimėlį arba folijos krepšelį, kad žuvies filė išliktų nepažeista ir sultinga.

Lavašo suktinukai su šaltai rūkytu upėtakiu

Nepaprastai lengvas ir akimirksniu pagaminamas užkandis su karališka žuvimi. Idealiai tinka pusryčiams ar vakarienei!

Žuvienė su sterko filė ir pomidorais

Ar kada nors bandėte žuvienę su pomidorais? Jeigu ne, tai veltui. Tai puiki, aromatinga sriuba, ypač vasaros metu, kuomet šiltnaminiai lūžta nuo naminių daržo gerybių. O kai dar derinys yra su puikia sterko file, kuri neturi kaulų ir turi lengvai salstelėjusį skonį.... Mmmm. Verta paragauti!

Naminis burgeris su menke

Puiki alternatyva mėsos burgeriams -  mažiau riebalų, daugiau baltymų, sveikesnis pasirinkimas ir mažam, ir dideliam!

Jūrinio ešerio filė ant grotelių su žaliuoju padažu

Kad griliaus sezonas neprailgtų, o nauji skoniai pripildytų Jūsų širdis ir skrandžius -  siūlome pasigaminti šį "restoraninį" patiekalą sau, šeimai, vaikams ir draugams!

Vasariškos salotos su kepta duona ir karštai rūkytu ešeriu

Tiems, kas mėgsta rūkyta žuvį ir ieško naujų skonio derinių - šios vasariškos salotos puikus variantas paįvairinti tradicinius pietus ar vakarienę. Skanios, gaivios, o kartu labai sočios, todėl bus įvertintos ne tik moterų, bet ir vyrų. 

Arktinė palija karibietišku stiliumi

Karibietiškomis natomis alsuojanti, alpinė šalvis arba kitaip - arktinė palija, puikiausia lašišos pamaina, kurią ypatingai vertina gurmanai.

Salotos su arbūzu, ožkos pieno sūriu ir ant grilio keptomis krevetėmis

Jeigu reiktų išsirinkti tobulas vasaros salotas - šios vienareikšmiškai karaliautų pirmoje vietoje! Gaivus arbūzas, su dūmo aromatu dvelkiančiomis krevetėmis ir puikiu ožkos pieno sūriu, sugundys bet kurį salotų skeptiką. 

Ant grotelių kepta skumbrė su apelsinais

Tikrai vasarai su skoniu- tradicijų ir naujų aromatų derinys. Ant grotelių kepta skumbrė idealiai tinka pietums ar vakarienei, dūmo aromatas ir užburiantis skonis, kaip geriausiame pajūrio restorane!

Lengvos salotos su kalmarais, avokadu ir obuoliu

Gaivios, lengvai virškinamos ir naudingos salotos su kalmarais. Labai praverčia, kai karšta ir nesinori nieko. 

"Canape" su agurkais, krevetėmis ir avokado kremu

Tobulas užkandis karštai vasaros dienai. Idealiai tiks panaudoti krevetes, kurias kepėte ant grilio. 

Tuno kepsnys ant grilio su keptomis daržovėmis ir citrininiais ryžiais

Greitai paruošiamas vasariškas patiekalas, kuris tikrai patiks kiekvienam. Skanu ir paprasta gaminti! 

Jūros gėrybių iešmeliai su majonezo padažu

Vasara- šašlykų ir kepsnių ant grotelių metas. Bet jeigu jums jau pabodo tradiciniai mėsos šašlykai, turime jums puikią alternatyvą. Pamėginkite pasigaminti šiuos jūros gėrybių iešmelius, kurie tikrai paįvairins tradicinį Jūsų vasaros valgiaraštį.

Takai su krevetėmis, keptomis ant grilio

Pasinerkite į meksikietiškos virtuvės skonius ir aromatus. Dūmo skonio krevetės, šviežios daržovės ir lengvos pikantiškos natos- viskas ko reikia vasaros iškylai ir pasisėdėjimui gamtoje su draugais.

"Budos dubenėlis" ("Buddha Bowl") su konservuotomis sardinėmis

Paprastas bei labai skanus daržovių ir konservuotų sardinių receptas, kuris paįvairins ir praturtins Jūsų mitybą.

Sumuštiniai su karštai rūkyta dorada ir pikantišku gvakamolės padažu

Palepinkite save ir savo artimuosius kulinariniais atradimais. Šiandien siūlome Jums pasimėgauti karališka žuvimi- karštai rūkyta dorada, paskaninta pikantiškais Meksikos skoniais. Sumuštiniai su dorada ir avokadų padažu- lengvai paruošiamas pusryčių patiekalas ar užkandis vakariniams pasisėdėjimams su draugais.  

Ant grotelių keptas aštuonkojis su "Kokkari" padažu

Autentiška Graikijos virtuve alsuojantis aštuonkojis, kuris savo skoniu nustebis tiek Jus, tiek Jūsų artimuosius. 

Spagečiai su karštai rūkytu paltusu

Makaronų patiekalas, kuris gaminamas aukšto lygio restoranuose, pasiruošęs užkariauti visų Jūsų šeimos narių širdis. Paprastai pagaminamas, labai sotus ir nepaprastai skanus! 

Salotos su karštai rūkyta skumbre

Vasariškos, sočios, lengvai ir nepaprastai greitai paruošiamos salotos su karštai rūkyta skumbre. 

Šildanti jūros gėrybių šiupininė

Aromatinga, šildanti, pomidorinė jūros gėrybių ir lašišos šiupininė ypatingai pasitarnaus niūriomis ir vėsiomis dienomis. 

12 greitai paruošiamų jogurtinių padažų, tinkančių prie žuvies ir jūros gėrybių

Vasaros sezonas įsibėga, o su juo vis dažniau mėgaujamės kepta žuvimi ar jūros gėrybėmis ant grotelių. Ir nors jūros produktai patys iš savęs yra tobuli skonio atžvilgiu, tam, kad neužkluptų kulinarinė rutina ir atrastume naujus aromatus bei derinius, pabandykite pasigaminti šiuos puikius, neriebius padažus, tinkančius prie žuvies ar jūros gėrybių.

Salotos su karštai rūkytu ešeriu

Šios salotos su šviežiomis daržovėmis ir karštai rūkytu ešeriu- nenuginčijamas pavasarinių salotų hitas!

Idėja pusryčiams: skrebutis su plakta kiaušiniene ir raudonaisiais ikrais

Karališki, pilnaverčiai, sveiki ir greitai pagaminami pusryčiai suteiks energijos visai dienai. 

Nicos salotos- variacija su kepta tuno filė

Nicos salotos- elegantiškos, klasikinės salotos su tunu, populiarios, mėgstamos ir vertinamos visame pasaulyje. Tradicinės Nicos salotos paprastai daromos su konservuotu tunu, bulvėmis, kietai virtais kiaušiniais, alyvuogėmis ir šparaginėmis pupelėmis. Na o mes siūlome pasigaminti lengvesnį ir gaivesnį salotų variantą.

Jūros gėrybės su ryžiais- greitas receptas

Pats skaniausias kokteilis, kurį vis norisi pakartoti yra jūros gėrybių! Šis produktas ne tik naudingas, bet ir labai paprastai bei greitai pagaminamas. Išbandykite patys!

Baltos žuvies filė su apelsinais

Tobulas, greitai pagaminamas, vasara kvepiantis patiekalas iš baltos žuvies!

Midijos baltame vyne

Klasikinis ir patikrintas midijų receptas romantiškai Valentino vakarienei ♥ .

Sterkas su daržovėmis graikišku stiliumi

Sterkas arba starkis- žuvis, kurią vertino net Lietuvos didikai, iki šiol viena populiariausių Europos žuvų. Sterkas graikiškai- lengvai pagaminamas ir burnoje tirpstantis patiekalas.

Makaronai su krevetėmis ir kreminiu sūriu

Šis makaronų su krevetėmis ir kreminiu sūriu receptas yra lengviausias būdas namuose pasijusti kaip Italijos restorane!

Cezario salotos su tigrinėmis krevetėmis

Cezario salotos- tai  nenuginčijama klasika ir elegancija lėkštėje. Patiekalas, kuris tinka bet kuriam dienos valgiui ir yra populiarus visame pasaulyje. 1953 m. Paryžiuje epikūrų draugijos buvo išrinktas „geriausiu patiekalu, sukurtu Šiaurės ir Pietų Amerikoje per paskutinius 50 metų“. Šiandien siūlome klasikinių Cezario salotų variaciją su krevetėmis. 

Ešerio kotletukai

Jūrinis ešerys- puiki jūrinė žuvis, ypač rekomenduojama valgyti žmonėms, kurie jaučia išsekimą ir darbingumo sumažėjimą. Todėl šiandien siūlome jums pasistiprinti ir atgauti jėgas su itin skaniais ir greitai paruošiamais ešerio koteltukais.

Dorados filė su špinatais

Dorada- viena populiariausių žuvų Viduržemio jūros virtuvėje, kuri ne tik skaini, lengvai pagaminama, bet ir labai naudinga. O jei prie šios žuvies dar pridėsime sveiką garnyrą, pavyzdžiui, špinatus, gausime visavertį patiekalą, kuris tikrai bus vertas savi vietos Jūsų valgiaraštyje.

Rozmarinų ir bazilikų druska

Rozmarinas ir bazilikais aromatizuota druska pagal itališkos virtuvės tradicijas.

Tailandietiškai marinuotos krevetės

Egzotiškos ir greitai paruošiamos krevetės smagioms iškyloms gamtoje.

Orzo salotos su šukutėmis, krevetėmis arba mažaisiais aštuonkojais

Tobulos, gaivios ir lengvai pagaminamos salotos su Orzo makaronais ir pasirinktomis jūros gėrybėmis. Puikus pasirinkimas karštomis vasaros dienomis!

  • Prenumeruok ir nepraleisk naujienų!

    Naujienlaiškio prenumerata

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne