Salotos su karštai rūkytu ešeriu

Šios salotos su šviežiomis daržovėmis ir karštai rūkytu ešeriu- nenuginčijamas pavasarinių salotų hitas!

Idėja pusryčiams: skrebutis su plakta kiaušiniene ir raudonaisiais ikrais

Karališki, pilnaverčiai, sveiki ir greitai pagaminami pusryčiai suteiks energijos visai dienai. 

Nicos salotos- variacija su kepta tuno filė

Nicos salotos- elegantiškos, klasikinės salotos su tunu, populiarios, mėgstamos ir vertinamos visame pasaulyje. Tradicinės Nicos salotos paprastai daromos su konservuotu tunu, bulvėmis, kietai virtais kiaušiniais, alyvuogėmis ir šparaginėmis pupelėmis. Na o mes siūlome pasigaminti lengvesnį ir gaivesnį salotų variantą.

Jūros gėrybės su ryžiais- greitas receptas

Pats skaniausias kokteilis, kurį vis norisi pakartoti yra jūros gėrybių! Šis produktas ne tik naudingas, bet ir labai paprastai bei greitai pagaminamas. Išbandykite patys!

Baltos žuvies filė su apelsinais

Tobulas, greitai pagaminamas, vasara kvepiantis patiekalas iš baltos žuvies!

Midijos baltame vyne

Klasikinis ir patikrintas midijų receptas romantiškai Valentino vakarienei ♥ .

Sterkas su daržovėmis graikišku stiliumi

Sterkas arba starkis- žuvis, kurią vertino net Lietuvos didikai, iki šiol viena populiariausių Europos žuvų. Sterkas graikiškai- lengvai pagaminamas ir burnoje tirpstantis patiekalas.

Makaronai su krevetėmis ir kreminiu sūriu

Šis makaronų su krevetėmis ir kreminiu sūriu receptas yra lengviausias būdas namuose pasijusti kaip Italijos restorane!

Cezario salotos su tigrinėmis krevetėmis

Cezario salotos- tai  nenuginčijama klasika ir elegancija lėkštėje. Patiekalas, kuris tinka bet kuriam dienos valgiui ir yra populiarus visame pasaulyje. 1953 m. Paryžiuje epikūrų draugijos buvo išrinktas „geriausiu patiekalu, sukurtu Šiaurės ir Pietų Amerikoje per paskutinius 50 metų“. Šiandien siūlome klasikinių Cezario salotų variaciją su krevetėmis. 

Ešerio kotletukai

Jūrinis ešerys- puiki jūrinė žuvis, ypač rekomenduojama valgyti žmonėms, kurie jaučia išsekimą ir darbingumo sumažėjimą. Todėl šiandien siūlome jums pasistiprinti ir atgauti jėgas su itin skaniais ir greitai paruošiamais ešerio koteltukais.

Dorados filė su špinatais

Dorada- viena populiariausių žuvų Viduržemio jūros virtuvėje, kuri ne tik skaini, lengvai pagaminama, bet ir labai naudinga. O jei prie šios žuvies dar pridėsime sveiką garnyrą, pavyzdžiui, špinatus, gausime visavertį patiekalą, kuris tikrai bus vertas savi vietos Jūsų valgiaraštyje.

Rozmarinų ir bazilikų druska

Rozmarinas ir bazilikais aromatizuota druska pagal itališkos virtuvės tradicijas.

Tailandietiškai marinuotos krevetės

Egzotiškos ir greitai paruošiamos krevetės smagioms iškyloms gamtoje.

Orzo salotos su šukutėmis, krevetėmis arba mažaisiais aštuonkojais

Tobulos, gaivios ir lengvai pagaminamos salotos su Orzo makaronais ir pasirinktomis jūros gėrybėmis. Puikus pasirinkimas karštomis vasaros dienomis!

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne