Lavašo suktinukai su šaltai rūkytu upėtakiu

  • Nepaprastai lengvas ir akimirksniu pagaminamas užkandis su karališka žuvimi. Idealiai tinka pusryčiams ar vakarienei!

    Ingredientai: lavašo suktinukai su šaltai rūkytu upėtakiu 

    • Lavašas - 1 pakuotė;
    • Lydytas kreminis sūris - 180 g;
    • Šaltai rūkytas upėtakis - 200 g;
    • Švieži agurkai - 2 vnt.;
    • Žalumynai - pagal skonį;
    • Citrinų sultys - 0,5 a. š.

    Paruošimo būdas: lavašo suktinukai su šaltai rūkytu upėtakiu  

    1. Išimkite iš upėtakio visus kaulus. Smulkiai supjaustykite upėtakį, pridėkite žolelių ir tepamo sūrio, įpilkite truputėlį citrinos sulčių.
    2. Paskirstykite visą gautą masę tolygiai per visą lavašą
    3. Susukite lavašą į vyniotinį ir apsukite maistine plėvele, įdėkite į šaldytuvą 20 min.
    4. Supjaustykite gabalėliais ir mėgaukitės. 

    Skanaus!

  • Prenumeruok ir nepraleisk naujienų!

    Naujienlaiškio prenumerata

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne