Lavašo suktinukai su šaltai rūkytu upėtakiu
-
Nepaprastai lengvas ir akimirksniu pagaminamas užkandis su karališka žuvimi. Idealiai tinka pusryčiams ar vakarienei!
Ingredientai: lavašo suktinukai su šaltai rūkytu upėtakiu
- Lavašas - 1 pakuotė;
- Lydytas kreminis sūris - 180 g;
- Šaltai rūkytas upėtakis - 200 g;
- Švieži agurkai - 2 vnt.;
- Žalumynai - pagal skonį;
- Citrinų sultys - 0,5 a. š.
Paruošimo būdas: lavašo suktinukai su šaltai rūkytu upėtakiu
- Išimkite iš upėtakio visus kaulus. Smulkiai supjaustykite upėtakį, pridėkite žolelių ir tepamo sūrio, įpilkite truputėlį citrinos sulčių.
- Paskirstykite visą gautą masę tolygiai per visą lavašą
- Susukite lavašą į vyniotinį ir apsukite maistine plėvele, įdėkite į šaldytuvą 20 min.
- Supjaustykite gabalėliais ir mėgaukitės.
Skanaus!