Avokado ir laukinių krevečių užkandis

  • Šis gardus avokado ir krevečių užkandis puikiai tiks ne tik vakarėliui, bet ir paįvairinimui įprastos dienos vakarienės. Juk krevetes ir avokadai - tai vienas tobuliausių kulinarinių duetų! Pasigaminkite ir Jūs, tai nepaprastai greita ir labai skanu. 

    Ingredientai: avokado ir laukinių krevečių užkandis

    • avokadas - 2 vnt.;
    • laukinės krevetės - 200 g;
    • pomidorai - 1 vnt. (supjaustyti kubeliais);
    • agurkas - 1 nedidelis vnt. (supjaustyti kubeliais);
    • raudonasis svogūnas - 1/2 nedidelio vnt. (supjaustytas kubeliais);
    • jalapenas - 0,5 vnt. (be sėklų, supjaustytas kubeliais);
    • kalendra - žiupsnis (šviežia, smulkiai pjaustyta)
    • čili padažas su česnaku arba austrių padažas - 1 v. š.;
    • žaliosios citrinos sultys - 1 v. š.;
    • druskos ir pipirų -  pagal skonį.

    Paruošimo būdas: avokado ir laukinių krevečių užkandis

    1. Į didelį dubenį sudėkite krevetes, pomidorus, agurkus, raudonuosius svogūnus, kalendrą ir pasirinktą padažą.
    2. Įdėkite jalapeno pagal savo skonį, įpilkite žaliosios citrinos sulčių, druskos ir pipirų. Išmaišykite, uždenkite ir palaikyti apie 30 minučių.
    3. Avokadą perpjaukite per pusę, išimkite kauliuką, išskobkite minkštimą (ne pilnai, vos palikdami), supjaustykite jį, sudėkite į dubenį prie krevečių, išmaišykite ir dėkite porcijomis į išskobtas avokado puseles.
    4. Rekomenduojame patiekti su krekeriais.

    Skanaus!

  • Prenumeruok ir laimėk

    Naujienlaiškio prenumerata

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne