Tailandietiškai marinuotos krevetės

  • Egzotiškos ir greitai paruošiamos krevetės smagioms iškyloms gamtoje.

    Ingredientai

    • 1 kg krevečių,
    • 6 skiltelių česnako,
    • 2 šaukštų sojos padažo,
    • 1 šaukšto medaus (jei turite alergiją ar nemėgstate medaus, naudokite agavos sirupą),
    • 1 šaukštelis rūkytos paprikos,
    • 1 šaukštelis ciberžolės (kario),
    • 1-2 šaukšteliai saldaus čili padažo, jeigu norisi aštrumo (kad jau tikrai būtų tailandietiškai),
    • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus.

    Gamybos eiga 

    Viską sumaišyti, dėti į tai krevetes, uždengti, pakratyti ir palikti kokiai valandai, o tuomet dėti ant grotelių ir kepti kaip įprasta.

    Už pasidalintą receptą dėkojame Rūta Špakauskienei iš Žali Burtai.

  • Prenumeruok ir nepraleisk naujienų!

    Naujienlaiškio prenumerata

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne