Tailandietiškai marinuotos krevetės

Egzotiškos ir greitai paruošiamos krevetės smagioms iškyloms gamtoje.

Ingredientai

  • 1 kg krevečių,
  • 6 skiltelių česnako,
  • 2 šaukštų sojos padažo,
  • 1 šaukšto medaus (jei turite alergiją ar nemėgstate medaus, naudokite agavos sirupą),
  • 1 šaukštelis rūkytos paprikos,
  • 1 šaukštelis ciberžolės (kario),
  • 1-2 šaukšteliai saldaus čili padažo, jeigu norisi aštrumo (kad jau tikrai būtų tailandietiškai),
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus.

Gamybos eiga 

Viską sumaišyti, dėti į tai krevetes, uždengti, pakratyti ir palikti kokiai valandai, o tuomet dėti ant grotelių ir kepti kaip įprasta.

Už pasidalintą receptą dėkojame Rūta Špakauskienei iš Žali Burtai.

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne