Ančių kepenėlės ir paštetas

  • Kaina 1050 
    (21000 /kg )
    Kaina 1050 
    (21000 /kg )
    Kaina 240 
    (4800 /kg )
    Kaina 240 
    (4800 /kg )
    Ančių kepenėlių paštetas ORSI, 100 g

    Lengvai tepamas, skanus kremas sumuštiniams gaminti 

    Kaina 140 
    (1400 /kg )
    Ančių kepenėlių kremas ORSI, 100 g

    Lengvai tepamas, skanus kremas sumuštiniams gaminti

    Kaina 140 
    (1400 /kg )
  • Ančių kepenėlės – prabangi skonių harmonija ant Jūsų stalo

    Ančių kepenėlės – nepaprastai švelnus subproduktas, iš kurio pagaminti patiekalai virsta neprilystamu delikatesu. Šio produkto žinomumą ir aukštą vertę lemia ne tik išskirtinis skonis, bet ir sveikatai naudinga sudėtis. Tad jei Jūs savo mitybai ieškote kažko ypatingo, kas ne tik pamalonintų gomurį, bet ir pasirūpintų Jūsų sveikata, pats laikas įsileisti šį gastronominį stebuklą į savo virtuvę.

    Kulinarinė tradicija su turtinga istorija

    Anties kepenėlės sujungia tradicijas ir modernumą, nes jų subtilus skonis jau ne vieną tūkstantmetį žavi net išrankiausius gurmanus. Šie naminiai paukščiai buvo veisiami dar Senovės Egipte, Graikijoje ir Romoje - tai liudija įvairūs išlikę šaltiniai: freskos, papirusai, rankraščiai. Tačiau giliausias šaknis šis produktas įleido prancūzų virtuvėje, kur iki dabar simbolizuoja rafinuotumą ir išskirtinį skonį. Viduramžiais šias kepenėles ruošdavo tik kilmingos prancūzų šeimos, siekdamos parodyti savo turtus ir kulinarinius sugebėjimus. Laikui bėgant, ančių kepenėlių paštetas tapo mėgstamu patiekalu, kuriuo galėjo mėgautis įvairių sluoksnių žmonės, ir jis paplito visoje Europoje bei už jos ribų.

    Prancūzijoje iš ančių kepenėlių dažniausiai ruošiamas garsusis foie gras, kurio gaminimo procesas yra tikras mokslas ir menas. Aukštos kokybės subproduktai yra kruopščiai atrenkami ir ruošiami dažniausiai su sviestu, grietinėle, žolelėmis, prieskoniais ir net konjaku, kad būtų gauta aksominė ir prabangaus skonio tekstūra, kuriai neatsispirtų joks gero skonio mėgėjas.

    Nauda sveikatai: kodėl šis delikatesas vertas vietos Jūsų mityboje

    Be malonaus skonio, šis delikatesas daug teigiamų savybių žmogaus sveikatai:

    • Vitaminas A. Viena porcija ančių kepenėlių gali net 5 kartus viršyti reikiamą šio vitamino paros normą. Šis vitaminas yra labai svarbus regėjimui, skaisčiai odai ir imunitetui palaikyti.
    • B grupės vitaminai. Daugiausiai šiame subprodukte yra vitamino B12, kuris yra būtinas raudonųjų kraujo kūnelių susidarymui ir gerai nervinės sistemos veiklai. B grupės vitaminai atlieka lemiamą vaidmenį smegenų sveikatai, palaiko pažinimo funkciją ir mažina neurologinių sutrikimų riziką.
    • Geležis yra gyvybiškai svarbi gaminant hemoglobiną, kuris perneša deguonį visame kūne Viena porcija šio prabangaus skanėsto gali patenkinti iki 168% kasdienio geležies poreikio, , todėl tai puikus pasirinkimas turintiems žemą hemoglobiną ar sergantiems anemija.
    • Įvairūs mineralai: kalis, varis, cinkas ir selenas. Pastarasis vaidina svarbų vaidmenį skydliaukės veikloje ir yra puikus antioksidantas. Tuo tarpu varis reikalingas geležies apykaitai ir gerai jungiamųjų audinių būklei palaikyti.
    • Daug sveikųjų riebalų, reikalingų gerai širdies veiklai užtikrinti.
    • Aukštos kokybės baltymai, ypač reikalingi raumenų auginimui ir atstatymui.

    Reguliariai vartojant kepenų produktus, žmogaus organizmas tampa atsparesnis anemijai, lengviau susitvarko su fiziniu krūviu ir stresu, tačiau dėl didelio riebalų kiekio, mėgautis jais reikia saikingai.

    Skonis ir tekstūra: malonumas, kuriam negali atsispirti gurmanai

    Ančių kepenėlių paštetas neabejotinai patiks kiekvienam, kas vertina gurmaniškus malonumus. Švelni, kreminė tekstūra, subtilus saldumas ir turtingas, gilus skonis yra pagrindinės šio ypatingo produkto savybės.

    Ši gastronominį šedevrą galite patiekti su traškia prancūziška duona, krekeriais ar net šviežiomis figomis – toks derinys papuoš kiekvieną šventinį stalą. Kepenėlių užtepą galite naudoti ir krepšelių įdarui, paskatinant jį truputėliu čatnio, karamelizuotų svogūnų, figų, bruknių ar spanguolių džemo. Paštetą galite įmaišyti ir gamindami kreminį makaronų padažą - toks netikėtas kulinarinis posūkis suteiks Jūsų įprastam patiekalui naujų spalvų ir aromatų.

    Ančių kepenėlės: kur pirkti?

    Esame įsipareigoję savo klientams teikti aukščiausios kokybės produktus, todėl kepenų kremai yra ne išimtis. Ilgą laiką ieškojome patikimų klasikinių užtepų gamintojų, kurie gerai išmano jų ruošimo tradicijas ir kruopščiai kontroliuoja kokybę. Todėl dabar esame tikri, kad savo parduotuvėje Vilniuje galime Jums pasiūlyti bene geriausius ančių kepenėlių produktus iš Vengrijos itin patrauklia kaina. Šios šalies paštetai garsėja visame pasaulyje savo autentiška kulinarine istorija ir iki šių dienų išsaugota Premium kokybe.

    Mėgaukitės gurmaniška prabanga be rūpesčių – užsisakykite dabar!

    Ančių kepenėlių kremai yra ne tik prabangus delikatesas, bet ir daugybę naudingų maistinių medžiagų turintis gaminys. Tai puiki dovana ne tik sau, bet ir artimam žmogui ar pažįstamam gurmanui bet kokia ypatinga proga. Tad nedvejokite, išbandykite mūsų aukštos kokybės vengriškus kremus jau šiandien – nesvarbu, ar ruošiatės romantiškai vakarienei dviem ar smagiam draugų vakarėliui. Visą mūsų turimą vengriškų skanėstų asortimentą galite užsisakyti ir internetu.

    Negalintiems užsukti, Vilniuje ir Kaune produktus saugiai pristatysime į namus, o į kitus miestus šį delikatesą galime saugiai išsiųsti paštomatu.

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne