Aliejus

  • Kokosų aliejus VIRGIN BIO, 250 ml

    Šalto spaudimo, natūralus, tinka veganams

    Kaina 450 
    (1800 /l )
    Kaina 550 
    (2200 /l )
    Aguonų aliejus SUVALKIJOS ALIEJUS, 100 ml

    Šalto spaudimo, nerafinuotas aguonų sėklų aliejus tamsiame stiklo buteliuke. 

    Kaina 900 
    Kaina 1350 
    (1800 /l )
    Avokadų aliejus HUILERIE DE LAPALISSE, 250 ml

    100 % avokadų aliejus iš Prancūzijos.

    Kaina 850 
    (3400 /l )
    Pistacijų aliejus HUILERIE DE LAPALISSE, 250 ml

    100% pistacijų aliejus iš Prancūzijos.

    Kaina 1450 
    (5800 /l )
    Rūkytas alyvuogių aliejus FINCA LA BARCA

    Dūmo skonio ispaniškas aliejus.

    Kaina 2149 
  • Aliejus – sveikata ir skonis kiekviename laše

    Aliejus – vienas svarbiausių riebalų, naudojamų maisto gamyboje. Žmonija organinius riebalus naudojo nuo neatmenamų laikų. Jie vaidino svarbų vaidmenį istorijoje, literatūroje ir net religijoje. Nei viena pasaulio virtuvė neįsivaizduojama be šio produkto: juo skaniname salotas, karštus patiekalus, gaminame padažus, užtepus ar ką nors ant jo kepame. Galutinis patiekalo skonis ir jo nauda organizmui labai priklauso nuo to, kokį aliejų naudosite gamindami ar patiekdami.

    Skonių paletė: nuo alyvuogių iki avokadų

    Augaliniai aliejai gaunami spaudžiant įvairių augalų sėklas ir vaisius. Dažniausiai jie skirstomi į rafinuotus ir nerafinuotus. Ir nors nerafinuotas aliejus laikomas sveikesniu pasirinkimu, rafinuotas taip pat turi savų privalumų. Pirmiausia, jis labiau tinka kepimui, nes kaitinant jame nesusidaro transriebalai ir jis nesioksiduoja, o nerafinuotas kepimo metu savo savybes linkęs keisti į blogąją pusę. Na ir visų antra, rafinuotas turi švelnesnį skonį ir aromatą, o tai svarbu tiems, kurie nemėgsta stipraus aromato. Nerafinuotą rekomenduojama naudoti salotų užpilams, paruoštų patiekalų gardinimui ar tiesiog sveikatinimuisi.

    Pagrindinės nerafinuotų augalinių aliejų savybės yra tai, kad juose yra polinesočiųjų riebalų rūgščių (oleino, linoleno, arachido, beheno, stearino, palmitino), fosforo, lecitino, chlorofilo ir daugybė vitaminų A, E, D ir kt.

    Kiekvieno augalinio produkto skonis, maistinės savybės priklauso ne tik nuo jo paruošimo, bet ir nuo žaliavos, iš kurios jis pagamintas. Mūsų parduotuvėje galite rasti įvairių aliejaus rūšių, kurių pačios populiariausios yra šios:

    • Alyvuogių. Klasikinės kulinarijos karalius, kurio naudingosios savybės žinomos nuo senų senovės. Šis produktas laikomas sveikos mitybos dalimi ir yra būtinas italų, graikų bei Artimųjų Rytų virtuvių atributas. Jo tyras, švelniai kartokas skonis ne tik puikiai dera su įvairiais patiekalais, bet yra puikus antioksidantų šaltinis, gerinantis širdies bei kraujagyslių sistemos veiklą. Mūsų parduotuvės asortimente yra ne tik ekologiškas šalto spaudimo aliejus iš Graikijos, bet ir išskirtinis rūkytas, dūmo kvapo alyvuogių produktas iš Ispanijos.
    • Avokadų. Švelnus, kreminio skonio, tobulai tinkantis salotoms. Šis augalinis produktas turi daug vitaminų ir sveikųjų riebalų, kurie praturtins kiekvieno šeimos nario mitybą.
    • Pistacijų. Gurmaniškas pasirinkimas tiems, kas ieško kažko išskirtinio. Jis idealus desertams, padažams ir paruoštų patiekalų gardinimui.

    Pas mus rasite ir mažiau žinomų, bet ypatingai sveikuolių vertinamų augalinių aliejų, kurių dėka Jūsų patiekalai ne tik įgaus išskirtinį skonį, bet ir turės didelės naudos organizmui. Turime juodgrūdės, nakvišų, margainių, judros ir daug kitų lietuviškų aliejų, kurių pasirinkimą nuolat pildome ir atnaujiname.

    Aukščiausia kokybė ir išskirtinis asortimentas

    Savo klientams stengiamės pasiūlyti išskirtinės kokybės produktus, kurie būtų palankesni sveikatai ir pasižymėtų visiems prieinama kaina. Tad jeigu ir Jums rūpi kokybė bei patogumas, susipažinkite su mūsų pasiūlymais. Visus turimus aliejus galite peržiūrėti ir užsisakyti internetu. Na o gyvenantiems Vilniuje ir Kaune, produktus galime pristatyti tiesiai į namus.

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne