Tradicinė jūros druska VATEL, 1 kg

  • Tradicinė jūros druska VATEL, 1 kg

    Rankomis rinkta rupi jūros druska.

    Gamintojas
    Vatel
    Prekės ženklas
    Vatel
    Kilmės šalis
    Portugalija
    Sudedamosios dalys
    100% natūrali jūros druska.
    Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
    Energetinė vertė 0 kJ/0 kcal; riebalai 0 g, iš kurių sočiųjų riebalų 0 g; angliavandeniai 0 g, iš kurių cukrų 0 g; baltymai 0 g; druska 97,7 g.
    Laikymo sąlygos
    Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.
  • Tradicinė jūros druska VATEL- aukštos kokybės druska skaniems patiekalams

    Tradicinė jūros druska VATEL renkama rankomis iš mažų natūralių druskos įdubų, esančių Algarvės pakrantėje. Druskos gamyba yra viena iš seniausių mūsų Portugalijos veiklų, kuri prasidėjo dar nuo 10 a. Palankios Portugalijos geografinės sąlygos ir puikios klimato ypatybės leido išplėtoti šią labai reikšmingą druskos pramonės veiklą, todėl portugališka druska tapo itin žinomu produktu, pripažintu nacionaliniu ir tarptautiniu mastu. 

    VATEL jūros druska išlaiko visas originalias ir natūralias jūros druskos savybes, yra rupi, pasižymi natūralia spalva, kristališkais, nevienodais ir drėgnais grūdeliais. Ši tradicinė jūros druska VATEL gali būti naudojama visuose kulinariniuose gaminiuose, išlaikant ir sustiprinant natūralų ingredientų skonį. Vatel natūrali jūros druska neturi jokių priedų ir turi būti laikoma sausoje ir vėsioje vietoje. 

    Kuo mums naudinga tradicinė jūros druska?

    Druska visada lydėjo žmogaus vystymąsi, o senaisiais laikais buvo laikoma vertinga preke, naudojama maisto produktams konservuoti, kartais dar vadinama „baltuoju auksu“. 

    Natrio svarba mūsų organizmui

    Druska dar žinomas kaip natrio chloridas (NaCI) yra sudaryta iš natrio jonų (39%) ir chlorido (61%), atsakingo už sūrų skonį. Natris vaidina svarbų ir nepakeičiamą vaidmenį organizme- jis padeda palaikyti vandens balansą tarp ląstelių viduje ir išorėje. Druskos skonis skatina seilių ir skrandžio sulčių gamybą, kas yra būtina normaliam virškinimui. Natris padeda įsisavinti ir pernešti maistines medžiagas visoje virškinimo sistemoje. Tačiau druską reikia vartoti saikingai- 2 g per dieną yra minimalus gyvybiškai svarbus kiekis, tačiau nereikia pamiršti, kad beveik 80% reikiamo kiekio mes gauname su kitais produktais (duona, sūris, dešra ir t.t.), o likusius 20% įsidedame į maistą. Tegu tie likę procentai būna gaunami iš kokybiškos natūralios jūros druskos.

    Tradicinė jūros druska- pirma pagalba skaudančiai gerklei

    Norėdami sumažinti lengvą gerklės skausmą, kelis kartus per dieną skalaukite gerkle 1/4 arbatinio šaukštelio tradicinės jūros druskos VATEL ir 1/2 puodelio šilto vandens mišiniu. 

    Druskos vonelės- jėgų atstatymui ir poilsiui

    Panardinkite kojas į dubenį šilto vandens su 1/4 arbatinio puodelio natūralios jūros druskos VATEL ir jūs pajausite palengvėjimą ir atsipalaidavimą po ilgos darbo dienos.

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne