Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsa, 1 kg

  • Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsa, 1 kg

    Kaina 695 
    (695 /kg)
    Į krepšelį 

    Tradiciniai lietuviški dičkukuliai su mėsos įdaru.

    Kilmės šalis
    Lietuva
    Svoris
    1 kg
    Sudedamosios dalys
    Bulvių masė 76% (tarkuotos bulvės, virtos bulvės, bulvių krakmolas, valgomoji druska, vitaminas C), mėsos įdaras 24% (kiauliena, lašiniai, kepti atgaminti svogūnai: geriamasis vanduo, valgomoji druska, malti juodieji pipirai, prieskoniai).
    Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
    Energetinė vertė 599 kJ /140 kcal, riebalų 6,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,1 g, angliavandenių 16,3 g, cukrų 0,7 g, baltymų 4,8 g, druskos 0,8 g.
    Laikymo sąlygos
    Laikyti -18°C temperatūroje iki datos "tinka vartoti iki". Atšildyto produkto pakartotinai nebeužšaldyti.
    Papildoma informacija
    Šaldyti.
  • Cepelinai su mėsa - firminis lietuvių virtuvės patiekalas

    Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsa yra tradicinis lietuvių valgis, dažnai dar vadinamas didžkukuliais. Visi mes juos žinome, visi juos ragavome, bet tikrai ne visi mokame juos pasigaminti. O pagaminti skanius ir gražius didžkukulius, net jei pas jus ir yra geras cepelinų receptas, vis tiek yra nemažas kulinarinis iššūkis, kurį įveikti nevisuomet pavyksta ir patyrusioms šeimininkėms. Gerai, kad yra išeitis- galima nusipirkti jau pagamintus, skanius, kaimiškus, lyg močiutės cepelinus su mėsos įdaru, kuriuos tiesiog reikia išvirti ir pasiruošti mėgstamą padažą: grietinės ar spirgučių. O kai nereikia gaminti, tai cepelinai su mėsa galės puikuotis ant jūsų stalo ir pietų, ir vakarienės, ir bet kurios šventės metu.

  • Prenumeruok ir nepraleisk naujienų!

    Naujienlaiškio prenumerata

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne