Močiutės adžika BUGA's, 160 g

  • Močiutės adžika BUGA's, 160 g

    Pagardas prie mėsos, užkandžių, silkės, žuvies, tinka sriubai, troškiniams, padažams, marinavimui

    Kategorija
    Konservuota
    Gamintojas
    Prekės ženklas
    Kilmės šalis
    Lietuva
    Svoris
    160 g
    Talpa
    145 ml
    Sudedamosios dalys
    14% maltos aitriosios paprikos, 14% maltos saldžiosios paprikos, vanduo, 11% obuoliai, 11% pomidorai, paruošto vartoti produkto komponentai: 2,5% džiovintos morkos, kurios atitinka 11% šviežių morkų, 2,5% džiovinti svogūnai, kurie atitinka 11% šviežių svogūnų, cukrus, druska, rapsų aliejus, obuolių actas, česnakų granulės, 1% prieskoninių žolelių mišinys (petražolės, mėtos, čiobreliai, kalendros, lauro lapai, mairūnai, bazilikai, ožragės, krapų sėklos), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, tirštiklis ksantano derva, konservantas kalio sorbatas.
    Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
    Energinė vertė 394 kJ/93 kcal, riebalai 2,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių <0,4 g, angliavandeniai 16,2 g, iš kurių cukrų 10,4 g, baltymai 1,5 g, druska 4,5 g.e
    Laikymo sąlygos
    Sausoje ir vėsioje vietoje, 0°-25°C. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Atidarę laikykite šaldytuve.
  • Pasklidus Kaukazo diasporai (ypatingai Ukrainoje bei Rusijoje), išpopuliarėjo ir adžika. Tuo pačiu, klasikinės kaukazietiškos adžikos skonis kito. Norėdami kiek sušvelninti kaukazietiškos adžikos skonį, šiauriečiai ją gardino morkomis, svogūnais, pomidorais. Taip gimė daugybė naujų adžikos rūšių. Dažniausiai tai pagardas prie mėsos ar užkandėlių. Gali būti naudojama ir kaip ingredientas sriuboms, troškiniams ar padažams. Tinka ir prie silkės ar kitų žuvies patiekalų. Puikiai tinka marinavimui. Jokių dirbtinių dažiklių, skonio ar kvapo stipriklių! Be alergenų, GMO ir laktozės. 

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne