• Koldūnai su vištiena, sūriu, grybais TRADITIONAL, 500 g

    Tradiciniai koldūnai su paukštiena ir baravykais.

  • Koldūnai su vištiena, sūriu ir grybais TRADITIONAL- skonis, kvepiantis atostogomis!

    Tradiciniai koldūnai su vištiena, sūriu ir baravykais, be jokių aromato ir skonio stipriklių. Dėl plonos tešlos, šie koldūnai yra greitai pagaminami ir juose dominuoja įdaro skonis. Šie koldūnai gali būti ruošiami net 5 būdais, todėl jie niekuoment nenusibosta. Kepti, gruzdinti ar virti koldūnai- nuspręskite patys ir mėgaukitės kaskart kitokiu koldūnų skoniu! Kvapnūs, sultingi, švelnūs ir labai skanūs koldūnai su vištiena, sūriu ir baravykais- puikus greitų pietų pasirinkimas. 

    Paruošimo būdai: koldūnai su vištiena, sūriu ir grybais TRADITIONAL

    Koldūnai su vištiena, sūriu ir baravykais gaminami neatšildyti vienu iš sekančiu būdu:

    • Kepti koldūnai: įpilti į keptuvę aliejaus ir kepti apie 2 min. ant vidutinio kaitrumo ugnies, kol įgaus auksinį atspalvį, įpilti truputį vandens ir garinti 3 minutes.
    • Garuose virti koldūnai: įpilti į garpuodį vandens ir įkaitinti kol užvirs. Vandeniui užvirus sudėti koldūnus ant garpuodžio lentynos ir garinti 6-10 minučių.
    • Mikrobangų krosnelėje: sudėti koldūnus į indą su vandeniu (vanduo turi visiškai apsemti koldūnus). Standartinėje 700W mikrobangų krosnelėje šildyti apie 5-8 minutes.
    • Orkaitėje: apšlakstykite koldūnus mėgstamu padažu ir kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių maždaug 15 minučių.
    • Virti koldūnai: virti inde su vandeniu 4-5 minutes.  
Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne