Koldūnai su mėsa KHINKALI, 500 g

  • Koldūnai su mėsa KHINKALI, 500 g

    Nevirti. Šaldyti. 

    Kilmės šalis
    Lietuva
    Svoris
    500 g
    Sudedamosios dalys
    Įdaras ≥60%, tešla ≤40% iki terminio apdorojimo. Įdaras 60%: kiauliena 27%, kiaulienos riebalai 18%, vanduo, svogūnai, jautiena 13%, kiaušinių baltymų masė, sojos padažas (vanduo, druska, sojų pupelės, kvietiniai miltai, cukrus, maltodekstrinas), druska, česnakų granulės, kalendra, pipirų mišinys. Tešla 40%: kvietiniai miltai, vanduo, druska, rapsų aliejus.
    Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
    Energinė vertė 1111 kJ / 266 kcal, riebalai 15,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,5 g; angliavandeniai 22,6 g, iš kurių cukrų 0,21 g; skaidulinės medžiagos 1,64 g, baltymai 8,5 g, druska 1,01 g.
    Laikymo sąlygos
    Laikyti ne aukštesnėje kaip -18 °C temperatūroje iki datos „tinka vartoti iki“. Atšildyto produkto pakartotinai nesušaldyti!
    Papildoma informacija
    Šaldyti.
  •  

    Paruošimo būdas: koldūnai su mėsa KHINKALI

    Gaminkite chinkali koldūnus neatšildytus: įdėkite į verdantį vandenį ir virkite inde su vandeniu 6-8 min. 

  • Prenumeruok ir nepraleisk naujienų!

    Naujienlaiškio prenumerata

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne