Kibinai su vištiena ir sūriu KAVALIO, 400 g
Kibinai su vištiena ir sūriu KAVALIO, 400 g
Kaina 450 €(1125 €/kg )Lietuvių pamėgti karaimų pyragėliai su paukštiena ir sūriu, 4 vnt.
Prekės ženklasKilmės šalisLietuvaSvoris400 gSudedamosios dalysTešla 70 % (KVIETINIAI MILTAI, margarinas (augaliniai riebalai (rapsų, palmių (SG), kokosų), augaliniai riebalai (palmių (MB)), vanduo, SVIESTAS (3 %), emulsikliai (lecitinas, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai (SG)), PIENO IŠRŪGŲ milteliai, druska, konservantas (kalio sorbatas), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), kvapiosios medžiagos, dažiklis (beta karotenas), vitaminai A,D ) KIAUŠINIAI, GRIETINĖ, juoduota druska). Įdaras 30 % : smulkinta vištiena, „Gouda“ tarkuotas SŪRIS (PIENAS, druska, pieno rūgšties bakterijų kultūros, stabilizatorius: kalcio chloridas; dažiklis: anatas), svogūnas, vanduo, joduota druska, pipirai. GAMINYJE YRA GLITIMO.Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)Energinė vertė 1363,98 kJ/319 Kcal, baltymai 10,1 g, riebalai 19,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 8,07 g, angliavandeniai 27,6 g, iš kurių cukrų 0,71 g, druska 1,0 g.Laikymo sąlygosLaikyti ne aukštesnėje kaip -18°C. Tinka vartoti 6 mėnesius nuo užšaldymo datos.Papildoma informacijaŠaldyti. Atšildyto produkto pakartotinai nesušaldyti!-
Kibinai su vištiena ir sūriu - netradicinis tradicinio pyragėlio variantas
Kibinai - tai karaimų virtuvei būdingi pusmėnulio formos tešlos pyragėliai su mėsos, grybų ar daržovių įdarais. Geras jų receptas, o ypatingai kibinų tešlos receptas, yra tikra karaimų šeimos vertybė. Tie, kam nepavyksta pasigaminti kibinų namuose, dažniausiai vyksta į Trakus, kad galėtų paskanauti šiuo visų mėgstamu patiekalu. O jei ten važiuoti nėra kada ar tiesiog tingisi, turime Jums išeitį - KAVALIO kibinai su vištiena ir sūriu. Šaldyti ir paruošti kepimui, sultingi, gardūs - tikri rankų darbo kibinai!
Paruošimo būdas: KAVALIO kibinai su vištiena ir sūriu
Kibinus kepti įkaitintoje 180°C orkaitėje 35-45 min., kol jie gražiai paruduos.