KAVALIO virtiniai su vištiena ir saliero lapeliu, 500 g

  • KAVALIO virtiniai su vištiena ir saliero lapeliu, 500 g

    Rankų darbo, šaldyti baltų miltų virtiniai su paukštiena.  

    Gamintojas
    Milta UAB
    Prekės ženklas
    Kavalio virtiniai
    Kilmės šalis
    Lietuva
    Svoris
    1 kg
    Sudedamosios dalys
    Tešla 50% (kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, joduota druska, alyvuogių aliejus). Įdaras 49% (malta vištiena (89 %), kiaušiniai, joduota druska, česnakas, juodi malti pipirai, džiovinti salierų lapai. Miltai pabarstymui (1%). Gaminyje yra glitimo.
    Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
    Energinė vertė: 787,5 kJ/188,1 Kcal, baltymai 13,4 g, riebalai 3,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,73 g, angliavandeniai 26,9 g, iš kurių cukrų 0,24 g, druska 0,9 g.
    Laikymo sąlygos
    Laikyti ne aukštesnėje kaip -18°C laipsnių temperatūroje.
    Papildoma informacija
    Užšaldyti greito šaldymo metodu. Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti! Tinka vartoti 6 mėnesius nuo užšaldymo datos. Užšaldymo data ant pakuotės.
  • KAVALIO virtiniai su vištiena ir saliero lapeliu - tobulos tešlos ir įdaro derinys

    Šaldyti rankų darbo KAVALIO virtiniai su vištiena ir saliero lapeliu yra gaminami Lietuvoje, pagal autentišką receptą. KAVALIO virtiniai su vištiena – iškirtinio skonio ieškotojams, sveikų ir aukštos kokybės produktų mėgėjams.

    Paruošimo būdas: KAVALIO virtiniai su vištiena 

    Virtiniai su vištiena sudedami į verdantį pasūdytą vandenį ir verdant pamaišomi, kad nepriliptų prie puodo dugno. Kai virtiniai iškyla į vandens paviršių, dar verdame 5-6 min. Nukošiame, dedame į lėkštę, paskaniname sviestu, grietine ar kitu mėgstamu užpilu ir štai virtiniai paruošti valgymui.   

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne