Karštai rūkyta skumbrė, 1 kg

  • Karštai rūkyta skumbrė, 1 kg

    Kaina 5 
    (5 /Kg)
    Į krepšelį 

    K. r. atlantinė skumbrė geros žuvies mėgėjams.

    Kilmės šalis
    Lietuva
    Svoris
    1 kg
    Sudedamosios dalys
    Atlantinė skumbrė (Scomber Scombrus).
    Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
    Energetinė vertė 816 kJ/195 kcal, riebalų 12,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,9 g, angliavandenių 0,6 g, iš kurių cukrų 0,4 g, baltymų 20 g, druskos 0,7 g.
    Laikymo sąlygos
    Laikyti 0-+6°C temperatūroje.
    Papildoma informacija
    Maistinės vertės gali skirtis dėl natūralių žuvies sezoniškų pokyčių.
  • Karštai rūkyta atlantinė skumbrė- burnoje tirpstanti žuvis

    Karštai rūkyta skumbrė- žuvis, kurios aromatas pavergs tikrai geros žuvies mėgėjų receptorius! Skumbrė pelnytai užima vieną iš pirmaujančių vietų pagal populiarumą visame pasaulyje. Tai skani, riebi, laukinė žuvis, tikras delikatesas, nuo kurios sunku atsitraukti! Paruošta natūraliai rūkant ant alksnio pjuvenų, ši karštai rūkyta atlantinė skumbrė yra švelni, skani, tirpstanti burnoje, turinti sodrų dūmų aromatą. Dėl apdorojimo karštu dūmu, žuvis išsaugoja daugybę organizmui svarbių naudingųjų medžiagų.

    Karštai rūkyta skumbrė: nauda organizmui

    Karštai rūkyta atlantinė skumbrė turi daug žmogui naudingu medžiagų: B grupės vitaminai, vitaminas D, omega riebalų rūgštys, jodas, kalcis, fosforas, kalis, cinkas, magnis, geležis ir natris. Šios žuvies valgymas gera širdies ir kraujagyslių ligų profilaktika, apsauganti organizmą nuo trombozės rizikos, taip pat skatinama kraujotaka kapiliaruose. Omega-3 šeimos riebalų rūgštys gerina kapiliarinę kraujotaką, vitaminai ir mikroelementai stiprina imunitetą ir kaulinius audinius.

    Karštai rūkyta skumbrė: ką pagaminti? 

    Karštu dūmu rūkyta žuvis idealiai tiks užtepėlėms, paštetams įvairioms mišrainėms gaminti, o taip pat tiesiog valgyti su gabalėliu duonos, karšta bulve ar daržovėmis.  

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne