Juodasis paltusas, uodeginės dalys, 1 kg

  • Juodasis paltusas, uodeginės dalys, 1 kg

    Kaina 1200 
    (1200 /kg )
    1490  Sutaupykite 290 
    Į krepšelį 

    Juodojo paltuso pjausniai su oda ir kaulu (stuburu).

    Kategorija
    Šaldyta
    Kilmės šalis
    Norvegija
  • Juodasis paltusas- karališka plekšninių šeimos žuvis 

    Juodasis paltusas- neįtikėtinai skani plekšninių šeimos žuvis, baltos mėsos, kurioje praktiškai nėra kaulų, bet daug naudingųjų riebalų. Paltusas yra vitaminų ir mineralų, Omega-3 riebalų rūgščių, kuri normalizuoja medžiagų apykaitą, šaltinis. Šioje žuvyje yra net 7 aminorūgštys, kurios atlieka svarbų vaidmenį kovojant su vėžiu, o pakankamas kiekis polinesočiųjų riebalų rūgščių prisideda prie gero regėjimo išsaugojimo. Sveikos mitybos specialistai rekomenduoja valgyti paltusą dar ir dėl to, kad jame yra gausu vitamino D, magnio, kalio bei seleno. 

    Juodasis paltusas: kaip gaminti?

    Juodąjį paltusą galima kepti folijoje, grilyje, ant keptuvės, patroškinti orkaitėje, įdėjus į skardą su grybų padažu ar daržovių kepure. 

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne