Aštuonkojų čiuptuvėliai 100-150 g, 1 kg

  • Aštuonkojų čiuptuvėliai 100-150 g, 1 kg

    Kaina 6200 
    (6200 /kg )
    Į krepšelį 

    Virti, šaldyti aštuonkojų čiuptuvėliai

    Gamintojas
    Prekės ženklas
    Kilmės šalis
    Ispanija
    Sudedamosios dalys
    Aštuonkojų čiuptuvai (Octopus vulgaris). Sudėtyje yra moliuskų- vėžiagyvių.
    Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
    Energinė vertė 287 kJ/69 kcal, riebalai 0,95 g, iš jų sočiųjų riebalų pėdsakai, angliavandeniai 1,43 g, iš kurių cukrų 0 g, baltymai 13,39 g, druskos 0,03 g.
    Laikymo sąlygos
    Laikyti ne aukštesnėje kaip -18°C iki datos "tinka vartoti iki". Atšildyto produkto pakartotinai nebeužšaldyti.
    Papildoma informacija
    Šaldyta. Paruošta vartoti. Sužvejota: Rytų Centrinis Atlantas (FAO 34-1.31). Žvejybos įrankis: gaudyklės.
  • Aštuonkojų čiuptuvėliai- skanus ir maistingas delikatesas

    Aštuonkojų čiuptuvėliai- dietinis produktas, kuris po užšaldymo tampa dar skanesniu, nes jo mėsa suminkštėja. Visai neseniai ši jūros gėrybė buvo laikoma paslaptinga egzotika, o šiandien yra prieinama kiekvienam. Aštuonkojų čiuptuvai laikomi skaniausia šio moliusko dalimi. Šis produktas jau išvalytas ir išvirtas, todėl jį užtenka pamažu atitirpinti ir jau galima valgyti ar gaminti įvairius patiekalus. 

    Aštuonkojų čiuptuvėliai: nauda organizmui

    Šiame jūros produkte gausu lengvai virškinamų baltymų, omega-3 riebalų rūgščių, vertingų mikroelementų.

    Aštuonkojų čiuptuvėliai: ką gaminti?

    Aštuonkojo čiuptuvai gali būti naudojami įvairiausiems patiekalams ruošti: salotoms, troškiniams su daržovėmis ar pupelėmis, sriuboms, žuvies faršui, užkandžiams, pyragų ir blynų įdarui, sušiams. Tikri šio jūros produkto žinovai rekomenduoja juo mėgautis be garnyro – taip pajusite visas aštuonkojų čiuptuvų  gastronomines savybes ir pasisavinsite visas naudingąsias medžiagas. 

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne