Vištienos šlaunelių kepsneliai džiūvėsėliuose meškinių česnakų marinate VALDOR, 600 g
Vištienos šlaunelių kepsneliai džiūvėsėliuose meškinių česnakų marinate VALDOR, 600 g
Kaina 400€(667€/kg)GamintojasHungerit Zrt.Prekės ženklasVALDORKilmės šalisVengrijaSvoris600 gSudedamosios dalysVištienos šlaunelės be kaulo ir odos 60%, meškinio česnako džiūvėsėliai 22% [džiūvėsėliai (kvietiniai miltai, vanduo, mielės, druska, dažiklis: kurkuminas, paprika), kvietiniai miltai, vanduo, cukrus, kviečių krakmolas, druska, džiovinti meškinių česnakų lapai 3,5%, džiovinti česnakai, grietinėlės milteliai, česnakų milteliai, prieskonių ekstraktas, kildinimo medžiagos: trifosfatai, natrio karbonatai], vanduo, augaliniai aliejai (saulėgrąžų, rapsų), kvietiniai miltai, druska, krakmolas, stabilizatorius: trifosfatai, modifikuotas krakmolas, prieskoniai, kvapioji medžiaga ir tirštiklis: E415. Gali būti KIAUŠINIŲ, SOJOS, PIENO ir GARSTYČIŲ pėdsakų.Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)Energinė vertė 995 kJ/ 238 kcal, riebalai 11 g, iš kurių sočiųjų riebalų 2,8 g, angliavandeniai 18 g, iš kurių cukrų 1 g, skaidulinės medžiagos 1,3 g, baltymai 16 g, druska 1,2 g.Laikymo sąlygosLaikyti -18°C temperatūroje. Šaldytuve galima laikyti 24 val. 0-+5°C temperatūroje.-
Vištienos šlaunelių kepsneliai džiūvėsėliuose su meškiniais česnakais: paruošimo būdas
Vištienos kepsnelius galima ruošti orkaitėje, gruzdintuvėje ar keptuvėje. Visų gaminimo prietaisų našumas skiriasi, todėl atitinkamai pakoreguokite gaminimo laiką.
Orkaitėje: kepsnelius išimkite iš pakuotės, dėkite į iki 200°C įkaitintą orkaitę ir kepkite 11-13 min, retkarčiais apversdami.
Gruzdintuvėje/keptuvėje aliejuje: išimkite kepsnelius iš pakuotės, panardinkite juos į iki 180°C įkaitintą aliejų ir kepkite 4-6 min. Nusausinkite ir patiekite.