Vištienos šlaunelių kepsneliai džiūvėsėliuose meškinių česnakų marinate VALDOR, 600 g

  • Vištienos šlaunelių kepsneliai džiūvėsėliuose meškinių česnakų marinate VALDOR, 600 g

    Kaina 400 
    (667 /kg)
    Į krepšelį 
    Gamintojas
    Prekės ženklas
    Kilmės šalis
    Vengrija
    Svoris
    600 g
    Sudedamosios dalys
    Vištienos šlaunelės be kaulo ir odos 60%, meškinio česnako džiūvėsėliai 22% [džiūvėsėliai (kvietiniai miltai, vanduo, mielės, druska, dažiklis: kurkuminas, paprika), kvietiniai miltai, vanduo, cukrus, kviečių krakmolas, druska, džiovinti meškinių česnakų lapai 3,5%, džiovinti česnakai, grietinėlės milteliai, česnakų milteliai, prieskonių ekstraktas, kildinimo medžiagos: trifosfatai, natrio karbonatai], vanduo, augaliniai aliejai (saulėgrąžų, rapsų), kvietiniai miltai, druska, krakmolas, stabilizatorius: trifosfatai, modifikuotas krakmolas, prieskoniai, kvapioji medžiaga ir tirštiklis: E415. Gali būti KIAUŠINIŲ, SOJOS, PIENO ir GARSTYČIŲ pėdsakų.
    Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
    Energinė vertė 995 kJ/ 238 kcal, riebalai 11 g, iš kurių sočiųjų riebalų 2,8 g, angliavandeniai 18 g, iš kurių cukrų 1 g, skaidulinės medžiagos 1,3 g, baltymai 16 g, druska 1,2 g.
    Laikymo sąlygos
    Laikyti -18°C temperatūroje. Šaldytuve galima laikyti 24 val. 0-+5°C temperatūroje.
  • Vištienos šlaunelių kepsneliai džiūvėsėliuose su meškiniais česnakais: paruošimo būdas

    Vištienos kepsnelius galima ruošti orkaitėje, gruzdintuvėje ar keptuvėje. Visų gaminimo prietaisų našumas skiriasi, todėl atitinkamai pakoreguokite gaminimo laiką.

    Orkaitėje: kepsnelius išimkite iš pakuotės, dėkite į iki 200°C įkaitintą orkaitę ir kepkite 11-13 min, retkarčiais apversdami.

    Gruzdintuvėje/keptuvėje aliejuje: išimkite kepsnelius iš pakuotės, panardinkite juos į iki 180°C įkaitintą aliejų ir kepkite 4-6 min. Nusausinkite ir patiekite.    

  • Prenumeruok ir laimėk

    Sekite mus

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne