Aštuonkojis su žolelėmis ant grilio - virtas ir apkeptas

Aštuonkojis ant grilio - tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina išskirtinių jūros gėrybių skonį. Juk aštuonkojis tai tikras delikatesas, kiekvieno šventinio stalo pažiba. Ir visiškai nereikia bijoti jo paruošimo - štai Jums nepaprastai gardus, bet lengvai įgyvendinamas receptas, kuriuo tikrai nustebinsite savo draugus ir artimuosius. 

Tyras alyvuogių aliejus- stebuklinga dovana švenčių proga!

Artėjant šventėms, ne vienam mūsų kyla klausimas- ką padovanoti draugams, artimiesiems ar tiems, kurie „turi viską“ ir jiems „nereikia nieko“? Dažniausiai tokiais atvejais pasirenkame dėžutę kokybiškų saldainių ar prabangesnį gėrimą. Iš tiesų, valgoma dovana yra labai universalus sprendimas, o jei tokia dovana dar ir naudinga sveikatai bei tinka kiekvienam- galime ją drąsiai vadinti tobula! Būtent geras kokybiškas alyvuogių aliejus yra puikus tokios dovanos pavyzdys.  

Apie krevetes: kokios yra krevečių rūšys, kaip išsirinkti tinkamiausias ir kaip jas gaminti?

Šiandieninėje žuvies ir jūros gėrybių parduotuvėje krevečių gausa tikrai negalime skųstis, tačiau toks platus asortimentas neretai suglumina nepatyrusi pirkėją, todėl mes pabandysime jums trumpai papasakoti, kokios gi yra krevetės, kaip jas teisingai pasirinkti ir kaip pasigaminti. 

  • Prenumeruok ir nepraleisk naujienų!

    Naujienlaiškio prenumerata

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne