Vištienos krūtinėlės kepsneliai džiūvėsėliuose be glitimo VALDOR, 650 g

  • Vištienos krūtinėlės kepsneliai džiūvėsėliuose be glitimo VALDOR, 650 g

    Kaina 448 
    (689 /kg)
    560  Sutaupykite 112 
    Į krepšelį 
    Gamintojas
    Prekės ženklas
    Kilmės šalis
    Vengrija
    Svoris
    650 g
    Sudedamosios dalys
    Vištienos krūtinėlės filė 61%, džiūvėsėliai be glitimo (ryžių miltai, kukurūzų dekstrozė, druska, dažiklis: karamelė, prieskonių ekstraktai), vanduo, augaliniai aliejai (saulėgrąžų, rapsų), krakmolas, ryžių miltai, kukurūzų miltai, modifikuotas krakmolas, druska, kukurūzų dekstrozė, gliukozės sirupas, stabilizatorius: difosfatai, tirštiklis: E415, antioksidantas: natrio askorbatas ir prieskonių ekstraktai. Gali būti KIAUŠINIŲ, SOJOS, PIENO ir GARSTYČIŲ pėdsakų.
    Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
    Energinė vertė 792 kJ/ 189 kcal, riebalai 7,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų 2,2 g, angliavandeniai 14 g, iš kurių cukrų 1,0 g, skaidulinės medžiagos 2,0 g, baltymai 16,0 g, druska 1,2 g.
    Laikymo sąlygos
    Laikyti -18°C temperatūroje. Šaldytuve galima laikyti 24 val. 0-+5°C temperatūroje.
  • Vištienos krūtinėlės kepsneliai džiūvėsėliuose be glitimo: paruošimo būdas

    Vištienos kepsnelius galima ruošti orkaitėje, gruzdintuvėje ar keptuvėje. Visų gaminimo prietaisų našumas skiriasi, todėl atitinkamai pakoreguokite gaminimo laiką.

    Orkaitėje: kepsnelius išimkite iš pakuotės, dėkite į iki 200°C įkaitintą orkaitę ir kepkite 10-12 min., retkarčiais apversdami.

    Gruzdintuvėje/keptuvėje aliejuje: išimkite kepsnelius iš pakuotės ir panardinkite juos į iki 180°C įkaitintą aliejų. Kepkite 4-6 min., nusausinkite ir skanaukite.
      

  • Prenumeruok ir nepraleisk naujienų!

    Naujienlaiškio prenumerata

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne