Vištienos kepsneliai su sūriu VALDOR, 1 kg
Vištienos kepsneliai su sūriu VALDOR, 1 kg
Kaina 490 €(490 €/kg)GamintojasPrekės ženklasKilmės šalisVengrijaSvoris1 kgSudedamosios dalysPaukštiena 28%, džiūvėsėliai (kvietiniai miltai, mielės, druska, prieskoniai), vanduo, mechaniškai iškaulinta paukštiena 13%, sūris 10% (sūriai, pienas, vanduo, emulsuojančios druskos: natrio, di- ir polifosfatai, modifikuotas krakmolas), kvietiniai miltai, augaliniai aliejai (saulėgrąžų, rapsų), sojos baltymai, druska, modifikuotas krakmolas, emulsikliai: tri- ir polifosfatai, paukštienos riebalai su oda, dekstrozė, tirštiklis: E407a, aromatas, antioksidantas: natrio eritroaskorbatas ir konservantas: E250. Gali būti KIAUŠINIŲ ir GARSTYČIŲ pėdsakų.Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)Energinė vertė 998 kJ/ 239 kcal, riebalai 12 g, iš kurių sočiųjų riebalų 3,6 g, angliavandeniai 20 g, iš kurių cukrų 1,0 g, baltymai 12 g, druska 1,8 g.Laikymo sąlygosLaikyti -18°C temperatūroje.-
Vištienos kepsneliai su sūriu: paruošimo būdas
Vištienos kepsnelius galima ruošti orkaitėje, gruzdintuvėje ar keptuvėje. Visų gaminimo prietaisų našumas skiriasi, todėl atitinkamai pakoreguokite gaminimo laiką.
Orkaitėje: kepsnelius išimkite iš pakuotės, dėkite į iki 200°C įkaitintą orkaitę ir kepkite 10-12 min., retkarčiais apversdami.
Gruzdintuvėje/keptuvėje aliejuje: išimkite kepsnelius iš pakuotės ir panardinkite juos į iki 180°C įkaitintą aliejų. Kepkite 3-4 min., nusausinkite ir skanaukite.