Upėtakių ikrai KHAN CAVIAR, 200 g

  • Upėtakių ikrai KHAN CAVIAR, 200 g

    Natūralūs upėtakio ikrai stikliniame inde.

    Gamintojas
    Khan Caviar
    Prekės ženklas
    Khan Caviar
    Kilmės šalis
    Latvija
    Sudedamosios dalys
    Upėtakių IKRAI (Oncorhynchus mykiss), druska 2,5%, konservantas E200, antioksidantai E300, E315. Veisimas: Suomija.
    Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
    Energinė vertė 672 kJ/ 161 kcal, riebalai 9,6 g, baltymai 18,6 g, druska 2,5 g.
    Laikymo sąlygos
    Laikyti 0-+6°C temperatūroje.
  • Upėtakių ikrai- tradicinis delikatesas šventėms ir kasdienai

    Upėtakių ikrai KHAN CAVIAR- skanus delikatesas, turtingas įvairiais vitaminais ir mikroelementais. Ne veltui raudonieji ikrai išlieka populiarūs jūros produktų mėgėjų tarpe. Nuolatinis upėtakių ikrų įtraukimas į savo valgiaraštį padeda sustiprinti imuninę sistemą ir jaustis energingesniems. KHAN CAVIAR upėtakių ikrai gaminami laikantis aukščiausių technologijų standartų, kad produktas būtų kokybiškas ir išsaugotų savo naudingąsias savybes. 

    Kuo naudingi upėtakių ikrai?

    Upėtakių ikruose yra tiek daug naudingų žmogaus organizimui medžiagų, kad retas kitas maisto produktus gali pasigirti tokiu kompleksu. Štai kelios svarbiausios šio produkto savybės:

    • Ikruose daug vitaminų A, B, E, D, o taip pat lecitino, fosforo, polinesočiosios riebalų rūgščių, amino rūgščių;
    • Gausu baltymų ir sveikųjų riebalų, kurie tiesiogiai įtakoja normalią organizmo veiklą;
    • Turi kalcio, o kalcis- tai stiprūs kaulai, sveiki nagai ir plaukai. Raudoni ikrai gali atjauninti odą ir sulėtinti senėjimo procesą.
    • Moksliškai įrodyta, kad upėtakio ikrai prisideda prie normalaus hemoglobino kiekio susidarymo ir palaikymo.
    • Raudonieji upėtakių ikrai padeda kovoti su įvairiomis imuninėmis ligomis, padeda stiprinti kraujagysles, pagreitina organizmo atsigavimą po traumų. 
Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne