Upėtakio ikrai SUDRABLINIS, 500 g

  • Upėtakio ikrai SUDRABLINIS, 500 g

    Kaina 2250
    28  Sutaupykite 550
    Į krepšelį 

    Šaldyti upėtakio ikrai

    Gamintojas
    Sudrablinis
    Prekės ženklas
    Sudrablinis
    Kilmės šalis
    Latvija
    Sudedamosios dalys
    Upėtakio ikrai (Onchorhynchus mykiss), druska. Akvakultūra Danija.
    Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
    Energetinė vertė 758 kJ/181 kcal, riebalų 7,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų 1,82 g, angliavandenių 4 g, iš kurių cukrų 0 g, baltymų 25,3 g, druska 2,8-3,8 g.
    Laikymo sąlygos
    Laikytis -18°C temperatūroje. Vartojant saugoti šaldytuve +6°C - 3 dienas, -6°C - 7 dienas, -12°C - 2 savaites.
    Papildoma informacija
    Šaldyti. Vartoti iki: žiūrėti ant įpakavimo.
  • Upėtakio ikrai- Premium kokybės skonio klasika

    Upėtakio ikrai- tai smulkiagrūdžiai, ryškiai oranžiniai ikrai su subtiliu skoniu, puikiai tiks valgyti kasdien ar šventiniams patiekalams papuošti. Šie ikrai yra pagaminti laikantis geriausių tradicijų, naudojant naujausias technologijas ikrų gamyboje. Šaldyti upėtakių ikrai yra švelniai sūraus skonio, elastingos struktūros, turi daug privalumų sveikatai, todėl jie nenuginčijamai užima vietą tarp vienų geidžiamiausių delikatesų pasaulyje. Upėtakio ikrai SUDRBALINIS idealiai tiks tiems, kas mėgsta ikrus valgyti šaukštais!

    Upėtakio ikrai: nauda organizmui

    Raudonieji upėtakio ikrai turi daug vertingų baltymų, lengvai virškinamų riebalų, lecitino, A, E, D ir B grupės vitaminų, fosforo, geležies ir kitų mineralinių bei organinių junginių, reikalingų normaliai organizmo, odos ląstelių veiklai, hemoglobino kiekiui ir kraujospūdžiui palaikyti. Negalima nuvertinti upėtakių ikrų naudingų ir maistinių savybių, nes be puikaus skonio, jie yra patikimas subalansuotų B, C, D ir E vitaminų šaltinis. Be to, šie raudonieji upėtakių ikrai yra puikus baltymų, sveikųjų riebalų, Omega3 šaltinis, todėl juos rekomenduojama valgyti ne tik suaugusiems žmonėms, bet ir vaikams. 

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne