Skumbrės filė su morkų- imbierų piurė ir „Beluga“ lęšiais, 250 g
Skumbrės filė su morkų- imbierų piurė ir „Beluga“ lęšiais, 250 g
Kaina 430€Šaldytas skumbrės patiekalas su garnyru. Paruošimo laikas: 4,5 min.
GamintojasSudrablinisPrekės ženklasSudrablinisKilmės šalisLatvijaSudedamosios dalysSkumbrės filė- 29%, morkų-imbierų piurė- 40%, juodieji lęšiai- 29%. Atlantinės SKUMBRĖS filė (Scomber scombrus), piurė (morkos, imbieras, svogūnai), juodieji lęšiai „Beluga“, vanduo, ŽUVIES padažas, prieskoniai, druska, SVIESTAS (SVIESTAS, petražolės, citrinos sultys). Žvejybos rajonas: šiaurės rytų Atlantas, žvejybos įrankis: tralas. Leidžiamas kaulų kiekis iki 1%.Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)energinė vertė 608 kJ/ 145 kcal, riebalai 5,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,3 g; angliavandeniai 12 g, iš kurių cukrų 3,7 g; skaidulinės medžiagos 1,5 g, baltymai 9,8 g, druska 0,4 g.Laikymo sąlygosLaikyti -18°C temperatūroje.Papildoma informacijaGreitai užšaldytas produktas.-
Skumbrės filė su morkų- imbierų piurė ir „Beluga“ lęšiais- valgymo malonumas be gaminimo!
Skumbrės filė su morkų- imbierų piurė ir „Beluga“ lęšiais- greito paruošimo žuvies patiekalas, tarsi iš restorano meniu. Tik jums nereikės nieko gaminti, o tik turėti šią pakuotę savo šaldiklyje. Skumbrės filė su morkų- imbierų piurė ir „Beluga“ lęšiais- tai patiekalas, kuris tiks ir kasdienai, ir užklupus netikėtiems svečiams, ir šventiniam stalui paįvairinti. Švelni skumbrė, intriguojanti morkų tyrė ir ikrus savo išvaizda primenantys juodieji lęšiai- niekas net nepatikės, kad tai greito paruošimo gaminys!
Paruošimo būdas: skumbrės filė su morkų- imbierų piurė ir „Beluga“ lęšiais
- Išimkite pakuotę iš kartotinės dėžutės, nenuimkite ir nepradurkite plėvelės, įdėkite pakuotę į mikrobangų krosnelę.
- Nustatykite mikrobangų krosnelę 5 min. ir 800 W. Šildymo metu plėvelė išsipučia, o po to vėl nusileidžia.
- Patiekalą ruoškite tik mikrobangų krosnelėje.
- Dėmesio! Po plėvele gali susidaryti karšti garai. Nuimkite viršutinę plėvelę ir patiekite patiekalą lėkštėje.