Šaldyti kepti lašišos piršteliai, 1 kg

  • Šaldyti kepti lašišos piršteliai, 1 kg

    Greitai paruošiamos traškios lašišos lazdelės 

    Gamintojas
    SIA Ns Estate
    Prekės ženklas
    SIA Ns Estate
    Kilmės šalis
    Latvija
    Svoris
    1 kg
    Sudedamosios dalys
    Malta lašišos mėsa 47% (ŽUVIS (akvakultūra, Salmo salar)), vanduo 18%, KVIETINIAI miltai 10,9%, SOJOS izoliatas 7%, šviežias svogūnas 7%, KVIEČIŲ sėlenos 5%, emulgatorius (modifikuotas kukurūzų krakmolas, krakmolo natrio oktenilsukcinatas, PIENO baltymai, ksantano derva, kampuotųjų pupenių derva), druska, skonio stipriklis (natrio glutamatas) 0,9%.
    Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
    Energinė vertė 757 kJ/180 kcal, riebalai 8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,6 g, angliavandeniai 9,7 g, iš kurių cukrų 0,5 g, baltymai 17,4 g, druska 1,2 g.
    Laikymo sąlygos
    Laikyti ne aukštesnėje kaip -18°C temperatūroje. Suvartoti iki ant pakuotės nurodytos datos. Atšildžius pakartotinai neužšaldyti.
  • Šaldyti kepti lašišos piršteliai - pagaminta iš tikros lašišos!

    Šaldyti kepti lašišos piršteliai - žuvies produktas, kuris tiesiog privalo būti kiekvieno šaldiklyje. Pagaminti iš tikros lašišos, šie žuvies piršteliai atras savo favoritų kiekvienuose namuose. Net jei Jūsų vaikai raukosi vien išgirdę žodį "žuvis", šie lašišos piršteliai, greičiausiai, patys pirmi dings iš jų lėkštės. 

    Lašišos mėsa yra puikus produktas, prisotintas vitaminu B, kaliu, fosforu, kalciu, magniu, geležimi, cinku ir neriebiosiomis rūgštimis, kurios teigiamai veikia organizmo medžiagų apykaitą. Šiuolaikinių technologijų dėka lašišos piršteliai išlaiko didžiąją dalią naudingųjų šios žuvies savybių ir pasižymi neapsakomai subtiliu skoniu. 

    O kur dar jų neįtikėtinai greitas paruošimas! Vos kelios minutės ir ant Jūsų stalo garuos gardūs ir sveiki žuvų piršteliai, kurie tiks tiek įprastiems pietums, tiek vietoje užkandžio per šventes ar vakarėlius.

    Paruošimo būdas: šaldyti kepti lašišos piršteliai 

    Šaldytą produktą prieš vartojimą termiškai apdoroti kuriuo nors iš žemiau nurodytų paruošimo būdų:

    1. Įkaitinkite augalinį aliejų gruzdintuvėje iki 160°C, sudėkite šaldytą produktą ir kepkite apytiksliai 5 min., kol viskas iškeps.
    2. Įkaitinkite augalinį aliejų keptuvėje, sudėkite šaldytą produktą ir, nustatę vidutinę kaitrą, vis pavartydami iš abiejų pusių, kepkite apytiksliai 10 min.
    3. Įkaitinkite orkaitę iki 230°C, išdėliokite šaldytą produktą, ant kepimo skardos, kepkite apytiksliai 9 min.

      

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne