Raudonasis vynas Tenute Nicosia Fondo Filara Nero D'Avola DOC, 750 ml

  • Raudonasis vynas Tenute Nicosia Fondo Filara Nero D'Avola DOC, 750 ml

    Organiškas raudonas vynas iš Italijos su saugoma kilmės vietos nuoroda.  

    Prekės ženklas
    Nicosia
    Spalva
    Raudonas
    Gamintojas
    Nicosia S.p.A.
    Stiprumas
    13,5%
    Vynuogės
    Nero d'Avola
    Laikymo sąlygos
    Laikyti 16-18° C temperatūroje
  • Tenute Nicosia Fondo Fillara- šis didelis ekologiškų vynų asortimentas, pagamintas iš pagrindinių Sicilijos vynuogių veislių, auginamų Etnoje ir Vitorijos apylinkėse, atspindi esminę gamintojo filosofiją: didžiausia pagarba žaliavoms ir puikiajai Sicilijos vyndarystės istorijai, vietinių vynuogių veislių ir tinkamiausios jų auginimui skirtos dirvos puoselėjimas, tvari gamyba, taikoma vynuogynuose ir vyno rūsiuose.

    Dirvožemio tipas

    Smėlingas dirvožemis, esantis maždaug 200 m virš jūros lygio.

    Vynas, jo gamyba ir išlaikymas

    Šis raudonasis vynas gaminamas iš rinktinių Nero D’Avola vynuogių, kurios suteikia vynui intensyvią raudoną spalvą ir turtingą aromatą. Vynuogės renkamos rankomis, į dėžes, rugsėjo pabaigoje. Kruopščiai atrinktos vynuogės yra maceruojamos maždaug 10-15 dienų, tuomet sultys paliekamos fermentuotis kontroliuojamoje 24–26°C temperatūroje. Vynas fermentuojamas nerūdijančio plieno induose, 5-6 mėnesius bačkose ir mažiausiai 4 mėnesius buteliuose.

    Degustacija

    Tenute Nicosia Fondo Filara Nero D'Avola raudonasis vynas yra intensyviai raudonos spalvos. Šis raudonasis vynas pasižymi sodria ir intensyvia aromatų puokšte su maloniomis vyšnių ir saldžių prieskonių užuominomis. Gomuryje jaučiamas maloniai vaisinis, šiltas ir išraiškingas skonis su saldžiais taninais.    

    Patiekimas

    Geriausia patiekti 16-18°C temperatūros. Šis raudonasis vynas puikiai tinka su makaronų patiekalais su mėsos padažu, kuskusu, kepta žvėriena ir brandintais sūriais.

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne