Rankų darbo koldūnai su kiauliena, 500 g

  • Rankų darbo koldūnai su kiauliena, 500 g

    Nevirti. Šaldyti.

    Sudedamosios dalys
    Tešla: 50% (kietagrūdžiai kvietiniai miltai, kiaušiniai, pienas). Įdaras: 50% (kiauliena (riebumas 20%) 74%, svogūnai, česnakai, pipirai, druska).
    Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
    Energetinė vertė 8903kj/214 kcal; Baltymai 9,14 g; riebalai 7,04 g; iš kurių sočiųjų riebalų 2,23 g, angliavandeniai 27,07 g; iš kurių cukrų 2,18 g; druska 0,60 g; skaidulinės medžiagos 1,15 g.
    Laikymo sąlygos
    Laikyti -18 iki -21 C temperatūroje. Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti.
    Papildoma informacija
    Vartoti tik termiškai apdorojus.
  • Rankų darbo koldūnai- tiems, kas pasiilgo naminio skonio! Koldūnai su kiauliena idealiai tiks ir tiems, kurie nori sočiai, skaniai ir greitai pavalgyti. 

    Paruošimo būdas: rekomenduojame į 2 l vandens įberti 2 a. š. druskos ir į verdantį vandenį sudėti koldūnus, virti 4-5 min.  

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne