Rankų darbo koldūnai su bulvėmis ir šonine, 500 g

  • Rankų darbo koldūnai su bulvėmis ir šonine, 500 g

    Nevirti. Šaldyti.

    Sudedamosios dalys
    Tešla 50% (kietagrūdžiai kvietiniai miltai, kiaušiniai, pienas). Įdaras 50% (bulvės (75%), karštai rūkyta kiaulienos šoninė svogūnai, druska).
    Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
    Energetinė vertė 808kj/191kcal; Baltymai 5,22 g; riebalai 4,05 g; iš kurių sočiųjų riebalų 1,41 g, angliavandeniai 32,33 g; iš kurių cukrų 2,32 g; druska 0,41 g; skaidulinės medžiagos 1,68 g.
    Laikymo sąlygos
    Laikymo temperatūra -18 iki -21 C. Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti.
    Papildoma informacija
    Vartoti tik termiškai apdorojus.
  • Rankų darbo koldūnai- tiems, kas pasiilgo naminio skonio! Koldūnai su bulvėmis ir šonine idealiai tiks ir tiems, kurie nori sočiai, skaniai ir greitai pavalgyti. O jeigu dar patieksite juos grietinės, sviesto ar spirgučių padažu - liksite maloniai nustebinti.

    Paruošimo būdas: rekomenduojame į 2 L vandens 2 a. š. druskos ir į verdantį vandenį sudėti koldūnus, virti 4-5 min.
      

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne