• Putojantis vynas MASOTTINA PROSECCO DI TREVISO EXTRA DRY DOC, 0,75 l

    Baltas | sausas | alk.11% tūrio | Italija

  • Gamybos ypatumai: Pirminė fermentacija vyksta 15-18 °C temperatūroje su mielėmis. Antrinė fermentacija žemoje temperatūroje nerūdijančio plieno talpose. Vėliau vynas laikomas su mielėmis maždaug 1 mėnesį.

    Spalva: Blyški šiaudo.

    Aromatas: Citrusiniai vaisiai – citrinos, greipfrutas, laimas. Taip pat jaučiami obuoliai ir kriaušės.

    Skonis: Citrusai ir prinokę vaisiai.

    Derinimas su maistu: Tinka su jūrų gėrybėmis ir vaisiais.

    Cukraus kiekis: 14 g/l 

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne