Balzaminio acto kremas pasiflorų skonio

Leonardi balzaminio acto kremas pasiflorų skonio – tai tirštos konsistencijos balzaminio acto pagrindu pagamintas pagardas, kuris ypač dera su salotomis, įvairiais sūriais, sumuštiniais ar desertais. 220 g. Italija.

5.90 eur/vnt

Balzaminio acto kremas granatų skonio

Leonardi balzaminio acto kremas granatų skonio – tai tirštos konsistencijos balzaminio acto pagrindu pagamintas pagardas, kuris ypač dera su įvairiomis salotomis, sūriais, sumuštiniais ar desertais.  220 g. Italija.

5.90 eur/vnt

Druska su trumais ir balzaminiu Modenos actu Leonardi

Tai išskirtinis produktas, vertas tiek gurmano, tiek ir virtuvės mėgėjo dėmesio: itin aukštos kokybės nerafinuota jūros druska fior di sale iš Sicilijos papildyta maltais vasariniais trumais ir nedideliu kiekiu balzaminio Modenos acto padeda net ir kukliam virtuvės mėgėjui pasijusti gurmaniškos italų klasikinės virtuvės šefu. Šis produktas puikiai dera su įvairiais mėsos patiekalais, tačiau siūlytume išbandyti ir su patiekalais iš kiaušinių  (pvz., omletais), bulvių (pvz., orkaitėje keptoms bulvėms pagardinti), taip pat gaminant rizotus ir net salotas.  100g. Italija

12/vnt.

Baltasis balzaminis actas 5 travasi, purškiamas, 250ml

5 Travasi yra gaminamas iš žaliųjų vynuogių misos, natūralios fermentacijos būdu, ir brandinamas ąžuolinėse statinėse, kad įgautų aukso geltonumo spalvą ir subtilų aromatą.

Vynuogių misa yra iš vynuogių mechaniniu būdu išspaustos sultys taip vadinamos prieš vyno fermentaciją, neapdorotos termiškai. Vynuogių misos spalva priklauso nuo vynuogių rūšies. Tai tirštos sultys, pilnos cukrų, taninų, rūgštinių ir azotinių medžiagų, mineralinių medžiagų ir mielių. Būtent pastarieji mikroorganizmai yra atsakingi už vynuogių sulčių pavertimą vynu ar actu.

250ml. Italija

Siūlome pabandyti kartu su: salotomis, šviežiomis ar virtomis daržovėmis, žuvimi (tinka gaminant tiek jūrines, tiek gėlų vandenų žuvis), ikrais, moliuskais, balta mėsa (vištiena ir kalakutiena), sūriais (pvz. mocarela), vaisių salotomis.

Skanių atradimų!

10.90/vnt.

Baltasis balzaminis actas 5 travasi, purškiamas,100ml

5 Travasi yra gaminamas iš žaliųjų vynuogių misos, natūralios fermentacijos būdu, ir brandinamas ąžuolinėse statinėse, kad įgautų aukso geltonumo spalvą ir subtilų aromatą.

Vynuogių misa yra iš vynuogių mechaniniu būdu išspaustos sultys taip vadinamos prieš vyno fermentaciją, neapdorotos termiškai. Vynuogių misos spalva priklauso nuo vynuogių rūšies. Tai tirštos sultys, pilnos cukrų, taninų, rūgštinių ir azotinių medžiagų, mineralinių medžiagų ir mielių. Būtent pastarieji mikroorganizmai yra atsakingi už vynuogių sulčių pavertimą vynu ar actu.

100 ml. Italija

Siūlome pabandyti kartu su: salotomis, šviežiomis ar virtomis daržovėmis, žuvimi (tinka gaminant tiek jūrines, tiek gėlų vandenų žuvis), ikrais, moliuskais, balta mėsa (vištiena ir kalakutiena), sūriais (pvz. mocarela), vaisių salotomis.

Skanių atradimų!

5.70/vnt.

Baltasis balzaminis užpilas su šafranu

Itin universalus baltojo balzaminio acto užpilas su šafranu ypač tinka ruošti salotas, žuvį, padažus, mėsą ir daržoves. Pagamintas iš baltojo vyno acto ir vynuogių misos bei šafrano šis produktas suteikia nepakartojamą saldžiarūgščiai vaisinį balzaminio acto skonį tačiau nenudažys jūsų gaminamo patiekalo tamsia spalva. 250ml. Italija

12.99/vnt.

Baltasis balzaminis užpilas Oro Nobile

“Oro Nobile” yra gaminamas iš žaliųjų vynuogių misos natūralios fermentacijos būdu ir brandinamas ąžuolinėse statinėse, kad įgautų aukso geltonumo spalvą ir subtilų aromatą. Baltasis “Oro Nobile” užpilas patiekalams suteikia nuostabų, švelniai saldžiarūgštį skonį ir vaisinį aromatą nekeisdamas patiekalo spalvos (dėl to tai puiki alternatyva įprastam vyno actui). Siūlome pabandyti kartu su: salotomis, šviežiomis ar virtomis daržovėmis, žuvimi (tinka gaminant tiek jūrines, tiek gėlų vandenų žuvis), ikrais, moliuskais, balta mėsa (vištiena ir kalakutiena), sūriais (pvz. mocarela), vaisių salotomis. Taip pat “Oro Nobile” puikiai tinka ruošti aperityvams, įvairiems padažams. 250 ml. Italija.

 

10.90/vnt.