Silkių kapotinis "Foršmak" Odesos stiliumi IRBE, 200 g

  • Silkių kapotinis "Foršmak" Odesos stiliumi IRBE, 200 g

    Silkės užkandis pagal geriausias Odesos tradicijas. 

    Kilmės šalis
    Latvija
    Svoris
    200 g
    Grynasis svoris
    145 g
    Sudedamosios dalys
    sūdytos SILKĖS filė (Clupea harengus, FAO-27.2 A, Norvegija, žvejybos įrankis: gaubiamieji tinklai): vanduo, druska, cukrus, skonio stipriklis (mononatrio glutamatas), rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (natrio citratas, citrinų rūgštis, gliukono delta-laktonas, acto rūgštis), dekstrozė, konservantai (kalio sorbatas, natrio benzoatas – 65,98%, rapsų aliejus – 20,0%, obuoliai (antioksidantas: natrio metabisulfitas) – 10%, svogūnai – 2,2%, GARSTYČIOS, druska, prieskoniai.
    Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
    Energinė vertė 1007 kJ/243 kcal, riebalai 20,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,4 g, angliavandeniai 4,2 g, iš kurių cukrų 4,2 g, baltymai 10,2 g, druska 2,6 g.
    Laikymo sąlygos
    Laikyti 0-+6°C temperatūroje. Po atidarymo suvartoti per 24 valandas.
  • Foršmakas- legendinė silkės užtepėlė Odesos stiliumi

    Silkių kapotinis "Foršmak" arba tiesiog foršmakas yra labai senas, tradicinės žydų virtuvės patiekalas, kuri pamėgo daugelis tautų visame pasaulyje. Mūsuose jis taip pat dažnai asocijuojasi su šventėmis, kurių metu ant stalo būtinai puikuodavosi šis firminis mamos ar močiutės gamintas žuvies patiekalas. Foršmakas gaminamas iš kapotos silpnai sūdytos silkės, obuolių ir svogūnų, viską pagardinant aromatingais prieskoniais. Silkių paštetas "Foršmak" Odesos stiliumi tikrai nustebins Jus puikiu, subalansuotu skoniu, tarsi būtų ką tik pagamintas namuose. 

  • Prenumeruok ir nepraleisk naujienų!

    Naujienlaiškio prenumerata

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne