Silkių paštetas FORŠMAK Odesos stiliumi, 200 g

  • Silkių paštetas FORŠMAK Odesos stiliumi, 200 g

    Silkės užkandis pagal geriausias Odesos tradicijas. 

    Kilmės šalis
    Latvija
    Svoris
    200 g
    Sudedamosios dalys
    Silpnai sūdyta SILKIŲ FILĖ be odos (vanduo, druska, cukrus, skonio stipriklis mononatrio glutamatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinos rūgštis, natrio citratas, gliukono rūgšties deltalaktonas, acto rūgštis, dekstrozė, konservantas kalio sorbatas, natrio benzoatas), 65,98%, rapsų aliejus, obuoliai (natris) METABISULFITAS), svogūnai, GARSTYČIOS, druska, prieskoniai.
    Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
    Energinė vertė 1007 kJ/243 kcal, riebalai 20,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,4 g, angliavandeniai 4,2 g, iš kurių cukrų 4,2 g, baltymai 10,2 g, druska 2,6 g.
    Laikymo sąlygos
    Laikyti šaldytuve 0 - +6°C temperatūroje, atidarius, suvartoti per 24 val.
    Papildoma informacija
    Sužvejota Atlanto vandenyne FAO27, žvejybos įrankis tralas.
  • Foršmakas- legendinė silkės užtepėlė Odesos stiliumi

    Silkių paštetas FORŠMAK arba tiesiog foršmakas yra labai senas, tradicinės žydų virtuvės patiekalas, kuri pamėgo daugelis tautų visame pasaulyje. Mūsuose jis taip pat dažnai asocijuojasi su šventėmis, kurių metu ant stalo būtinai puikuodavosi šis firminis mamos ar močiutės gamintas žuvies patiekalas. Foršmakas gaminamas iš kapotos silpnai sūdytos silkės, obuolių ir svogūnų, viską pagardinant aromatingais prieskoniais. Silkių paštetas FORŠMAK Odesos stiliumi tikrai nustebins Jus puikiu, subalansuotu skoniu, tarsi būtų ką tik pagamintas namuose. 

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne