Norvegiškos lašišos filė su žaliųjų žirnelių piurė ir daržovių ragu, 250 g
Norvegiškos lašišos filė su žaliųjų žirnelių piurė ir daržovių ragu, 250 g
Kaina 430€Šaldytas lašišos patiekalas su garnyru. Paruošimo laikas: 5 min.
GamintojasSudrablinisPrekės ženklasSudrablinisKilmės šalisLatvijaSudedamosios dalysLašišos filė- 39%, žaliųjų žirnelių piurė- 39%, daržovių ragu- 20%. Atlantinės LAŠIŠOS filė (Salmo Salar, akvakultūra), žaliųjų žirnelių piurė (žalieji žirneliai, GRIETINĖLĖ) daržovių ragu (cukinijos, paprika, morkos, svogūnai, pomidorų pasta, rapsų aliejus, bulvių krakmolas), vanduo, ŽUVIES padažas, prieskoniai, cukrus, druska, SVIESTAS (SVIESTAS, petražolės, citrinos sultys). Leidžiamas kaulų skaičius- iki 1%.Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)Energinė vertė 559 kJ/ 134 kcal, riebalai 7,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,8 g; angliavandeniai 5,5 g, iš kurių cukrų 4,5 g; skaidulinės medžiagos 1,4 g, baltymai 9,5 g, druska 0,3 g.Laikymo sąlygosLaikyti -18°C temperatūroje.Papildoma informacijaGreitai užšaldytas produktas.-
Norvegiška lašiša su žirnelių piurė ir daržovių troškiniu- tobulas skonis per 5 min.!
Norvegiškos lašišos filė su žaliųjų žirnelių piurė ir daržovių ragu- išskirtinis patiekalas, kuriam pagaminti jums nereikės jokių kulinarinių žinių ir laiko. Jums tereikės mikrobangų krosnelės, 5 min. laiko ir šis žuvies patiekalas puikuosis Jūsų lėkštėje. Sultinga norvegiška lašiša, švelni žaliųjų žirnelių tyrė ir sveikuoliškas daržovių troškinys- viskas, ko reikia sveikiems pietums tuomet, kai neturite laiko ar noro gaminti.
Paruošimo būdas: norvegiškos lašišos filė su žaliųjų žirnelių piurė ir daržovių ragu
- Išimkite pakuotę iš kartotinės dėžutės, nenuimkite ir nepradurkite plėvelės, įdėkite pakuotę į mikrobangų krosnelę.
- Nustatykite mikrobangų krosnelę 5 min. ir 800 W. Šildymo metu plėvelė išsipučia, o po to vėl nusileidžia.
- Patiekalą ruoškite tik mikrobangų krosnelėje.
- Dėmesio! Po plėvele gali susidaryti karšti garai. Nuimkite viršutinę plėvelę ir patiekite patiekalą lėkštėje.