Midijos tešloje IBERCOOK, 1 kg

  • Midijos tešloje IBERCOOK, 1 kg

    Midijos tešloje- tai puikus užkandis arba originalus pagrindinis patiekalas.

    Gamintojas
    Congalsa
    Prekės ženklas
    Ibercook
    Kilmės šalis
    Ispanija
    Sudedamosios dalys
    MIDIJOS (MOLIUSKAI) (Mytilus chilensis) 40%, tešla 60%: vanduo, KVIETINIAI miltai (GLITIMAS), džiūvėsėliai (KVIETINIAI miltai (GLITIMAS), vanduo, druska, mielės), krakmolas, saulėgrąžų aliejus, druska, kildinimo medžiagos (E-450i, E500ii), koncentruotos citrinų sultys, LAKTOZĖ, tirštiklis (E-417), česnakų milteliai, dažiklis (E-101). Alergenai: glitimas, moliuskai ir laktozė. Produkte gali būti kiaušinių, žuvies, vėžiagyvių ir pieno pėdsakų.
    Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
    Energetinė vertė 791,07 kJ/188,8 kcal, riebalai 6 g, iš kurių sočiųjų riebalų 0,91 g; angliavandeniai 24,97 g, iš kurių cukrų 0,8 g; baltymai 8,73 g; druska 1,15 g.
    Laikymo sąlygos
    Laikyti ne aukštesnėje kaip -18°C iki datos "tinka vartoti iki". Atšildyto produkto pakartotinai nebeužšaldyti.
    Papildoma informacija
    Produktas giliai užšaldytas.
  • Midijos tešloje IBERCOOK- tai puikus lengvai pagaminamas patiekalas 

    IBERCOOK midijos tešloje- tai produktas, kurį galite valgyti su įvairiais garnyrais arba skanauti kaip užkandį su įvairiais padažais. Šios midijos tešloje yra netradicinis ir nepaprastai skanus moliuskų patiekimo variantas, todėl jos tikrai patiks net išrankiausiems gurmanams.

    Apskritai, midijos yra nepaprastai subtilaus skonio jūros gėrybės, kurias jau daug metų mėgsta visas pasaulis ir jos vis labiau populiarėja mūsų šalyje. Šis moliukas ne tik skanus, paprastai paruošiamas, bet ir naudingas sveikatai: jame gausu baltymų, amino rūgščių, geležies, mangano, fosforo, kalio, seleno, cinko ir vitamino B12. Nuoširdžiai rekomenduojame- valgykite midijas kasdien ir stiprinsite savo raumenis, imunitetą, kaulus, o taip pat rečiau prisiminsite nerimą, nemigą, depresiją ir galėsite džiaugtis geresne nuotaika. 

    Paruošimo būdas: midijos tešloje IBERCOOK

    • Gruzdintuvė/keptuvė: neatšildytą produktą kepkite karštame aliejuje (180°C), maždaug 2–2,30 min., kol įgaus rausvai auksinę spalvą. Norėdami gauti traškų apvalkalą, praėjus pusei kepimo laiko, produktą apverskite (keptuvėje). Prieš patiekiant, nusausinkite. Patarimas: vienu metu kepkite tik keletą gabalėlių tam, kad nesumažintumėte aliejaus temperatūros.
    • Orkaitė: įkaitinkite orkaitę iki 210°C maždaug 10 min. Neatšildytą produktą sudėkite į nelimpančią kepimo skardą vidutiniame aukštyje ir kepkite orkaitėje ventiliatoriumi kaitinant viršutinę ir apatinę dalis maždaug 6-8 minutes. Praėjus pusei kepimo laiko, produktą apverskite.
Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne