Matjes silkė KONIGSMATJES, 750 g

  • Kraunamos nuotraukos

    Karališkos silkės matjes filė, be odos, su uodegos segmentu. Didelė pakuotė.

    Gamintojas
    Königsmatjes BV
    Prekės ženklas
    Königsmatjes
    Svoris
    750 g
    Sudedamosios dalys
    silkė (clupea harengus), druska.
    Maistinė vertė (100 g gryno produkto)
    Energetinė vertė 718 kJ/173 kcal; riebalai 16-22 g, iš kurių sočiųjų riebalų 2,5 g; angliavandeniai 0 g, iš kurių cukrų 0 g; baltymai 12 g; druska 2 g.
    Laikymo sąlygos
    Atšildytą laikyti nuo +2C iki +5C ir suvartoti per 3 d. Užšaldytą laikyti -18C. Atšildyto produkto pakartotinai neužšaldyti.
    Papildoma informacija
    ŠALDYTA
  • Karališka silkė matjes- rinktinė originalaus paruošimo silkės filė

    Silkė matjes- tai jauna, neneršusi, didelio riebumo silkė, turinti minkštą ir švelnią kosistenciją, tiesiogine prasme tiesiog tirpsta burnoje. Dėl mažo druskos kiekio šis produktas turi labai subtilų skonį ir yra vertinamas net griežtų gurmanų. Silkė matjes yra gaudoma vos kartą per metu ir ruošiama rankomis tik iš aukščiausios kokybės žaliavų. Daugelis sako: "kartą paragavęs šios žuvies, amžinai tapsi jos gerbėju". Ši žuvis turi labai daug vertingų vitaminų A, D ir B12, seleno, jodo, fosforo ir, žinoma, Omega-3 riebalų rūgščių, kurios yra ypatingai reikalingos žmogaus organizmui.

    Karališka silkė matjes gali būti naudojama kaip savarankiškas patiekalas, tradiciškai valgoma su karštomis bulvėmis arba viena, su galima ruošti originalius užtepėles ar mišraines (pavyzdžiui, foršmakas ir silkė pataluose), o taip pat naudoti vieno kąsnio sumuštiniams. Be šios žuvies jau neapsieina ir svarbiausios metų šventės: Kūčios, Kalėdos, Naujieji Metai, o taip ji tapo plačiai naudojama restoranuose.

    Paruošimo būdas: silkė matjes KONIGSMATJES

    Tiesiog atšildykite reikiamą kiekį silkės ir naudokite pagal savo norus- valgykite su bulvėmis, darykite sumuštinius ar mišraines. 

     

      

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne