Matjes silkė KONIGSMATJES, 750 g
Matjes silkė KONIGSMATJES, 750 g
Kaina 960€Karališkos silkės matjes filė, be odos, su uodegos segmentu. Didelė pakuotė.
GamintojasKönigsmatjes BVPrekės ženklasKönigsmatjesSudedamosios dalysSilkė (clupea harengus), druska.Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)Energetinė vertė 718 kJ/173 kcal; riebalai 16-22 g, iš kurių sočiųjų riebalų 2,5 g; angliavandeniai 0 g, iš kurių cukrų 0 g; baltymai 12 g; druska 2 g.Laikymo sąlygosAtšildytą laikyti nuo +2C iki +5C ir suvartoti per 3 d. Užšaldytą laikyti -18C. Atšildyto produkto pakartotinai neužšaldyti.Papildoma informacijaŠALDYTA-
Karališka silkė matjes- rinktinė originalaus paruošimo silkės filė
Silkė matjes- tai jauna, neneršusi, didelio riebumo silkė, turinti minkštą ir švelnią konsistenciją, tiesiogine prasme tiesiog tirpsta burnoje. Dėl mažo druskos kiekio šis produktas turi labai subtilų skonį ir yra vertinamas net griežtų gurmanų. Silkė matjes yra gaudoma vos kartą per metu ir ruošiama rankomis tik iš aukščiausios kokybės žaliavų. Daugelis sako: "kartą paragavęs šios žuvies, amžinai tapsi jos gerbėju". Ši žuvis turi labai daug vertingų vitaminų A, D ir B12, seleno, jodo, fosforo ir, žinoma, Omega-3 riebalų rūgščių, kurios yra ypatingai reikalingos žmogaus organizmui.
Karališka silkė matjes gali būti naudojama kaip savarankiškas patiekalas, tradiciškai valgoma su karštomis bulvėmis arba viena, su galima ruošti originalias užtepėles ar mišraines (pavyzdžiui, foršmakas ir silkė pataluose), o taip pat naudoti vieno kąsnio sumuštiniams. Be šios žuvies jau neapsieina ir svarbiausios metų šventės: Kūčios, Kalėdos, Naujieji Metai, o taip ji tapo plačiai naudojama restoranuose.
Paruošimo būdas: silkė matjes KONIGSMATJES
Tiesiog atšildykite reikiamą kiekį silkės ir naudokite pagal savo norus- valgykite su bulvėmis, darykite sumuštinius ar mišraines.