Matjes silkė KONIGSMATJES, 750 g

  • Matjes silkė KONIGSMATJES, 750 g

    Karališka silkė matjes be odos, su uodegos segmentu. Didelė pakuotė.

    Gamintojas
    Königsmatjes BV
    Prekės ženklas
    Königsmatjes
    Kilmės šalis
    Olandija
    Svoris
    750 g
    Sudedamosios dalys
    SILKĖ (clupea harengus), druska.
    Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
    Energetinė vertė 718 kJ/173 kcal; riebalai 16-22 g, iš kurių sočiųjų riebalų 2,5 g; angliavandeniai 0 g, iš kurių cukrų 0 g; baltymai 12 g; druska 2 g.
    Laikymo sąlygos
    Atšildytą laikyti nuo +2°C iki +5°C ir suvartoti per 3 d. Užšaldytą laikyti -18°C. Atšildyto produkto pakartotinai neužšaldyti.
    Papildoma informacija
    Šaldyta.
  • Karališka silkė matjes KONIGSMATJES - rinktinė originalaus paruošimo silkės filė

    Silkė matjes - tai jauna, neneršusi, didelio riebumo silkė, turinti minkštą ir švelnią konsistenciją, tiesiogine prasme tiesiog tirpsta burnoje. Dėl mažo druskos kiekio šis produktas turi labai subtilų skonį ir yra vertinamas net griežtų gurmanų. Silkė matjes yra gaudoma vos kartą per metu ir ruošiama rankomis tik iš aukščiausios kokybės žaliavų. Daugelis sako: "kartą paragavęs šios žuvies, amžinai tapsi jos gerbėju". Ši žuvis turi labai daug vertingų vitaminų A, D ir B12, seleno, jodo, fosforo ir, žinoma, Omega-3 riebalų rūgščių, kurios yra ypatingai reikalingos žmogaus organizmui.

    Karališka silkė matjes KONIGSMATJES gali būti valgoma tradiciškai su karštomis bulvėmis, taip pat su ja galima ruošti originalias užtepėles ar mišraines (pavyzdžiui, foršmaką ar silkę pataluose), bei naudoti vieno kąsnio sumuštiniams. Be šios žuvies jau neapsieina ir svarbiausios metų šventės: Kūčios, Kalėdos, Naujieji Metai. Šią karališką silkę surasite ir daugelio restoranų valgiaraščiuose.

    Paruošimo būdas: silkė matjes KONIGSMATJES

    Tiesiog atšildykite reikiamą kiekį matjes silkės ir naudokite pagal savo norus- valgykite su bulvėmis, darykite sumuštinius ar mišraines. 

     

      

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne