Makaronai DE CECCO Spaghetti Nr.12, 500 g

  • Makaronai DE CECCO Spaghetti Nr.12, 500 g

    Kaina 165
    (330/Kg)
    Į krepšelį 

    Tradiciniai itališki spagečiai. 

    Gamintojas
    De Cecco
    Prekės ženklas
    De Cecco
    Kilmės šalis
    Italija
    Svoris
    500 g
    Sudedamosios dalys
    Kietųjų kviečių manų kruopų makaronai.
    Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
    Energinė vertė 1490 kJ/351 kcal, riebalų 1,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,3 g, angliavandenių 69 g, iš kurių cukrų 3,4 g, maistinės skaidulos 2,9 g, baltymų 14 g, druskos 0 g.
    Laikymo sąlygos
    Laikyti atokiau nuo šilumos šaltinių ir dienos šviesos bei vengti drėgnų vietų.
  • Makaronai DE CECCO Spaghetti Nr.12- aukšta kokybė ir unikalios gaminimo savybės

    Makaronai DE CECCO Spaghetti Nr.12- paklauskite bet kurio italo, kurie makaronai yra geriausi, ir jie dažniausiai pasakys DE CECCO. Tikriausiai nerasime šeimininkės, kurios virtuvėje nėra pakelio šios rūšies makaronų: juos su didžiausiu malonumu valgo ir suaugę, ir vaikai. Istoriškai oficialus termino „spagečiai“ paminėjimas gali būti siejamas su pirmuoju Nicolò Tommaseo ir Bernardo Bellini italų kalbos žodynu (1819). Žodis „spagečiai“ buvo įtrauktas kaip spago (siūlas) vyriškos giminės vienaskaitos deminutyvas, o minima Minestra di Spaghetti (spagečių sriuba), kurioje yra ilgo plono siūlelio formos makaronai. Makaronai DE CECCO Spaghetti Nr.12, kad gali būti valgomi bet kur ir bet kada, patiekiami su bet kokiais pagardais– nuo žuvies iki mėsos, nuo daržovių iki sūrio, ar tiesiog su aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejumi ir šlakeliu parmezano. 

    Paruošimo būdas: makaronai DE CECCO Spaghetti Nr. 12 

    Šiuos makaronus reikia virti 12 min., al dente variantui- 10 min. 

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne