Makaronai DE CECCO Fusilli Nr.34, 500 g

  • Makaronai DE CECCO Fusilli Nr.34, 500 g

    Kaina 185
    (370/Kg)
    Į krepšelį 

    Kietųjų kviečių makaronų rūšis iš Kampanijos. 

    Gamintojas
    De Cecco
    Prekės ženklas
    De Cecco
    Kilmės šalis
    Italija
    Svoris
    500 g
    Sudedamosios dalys
    Kietųjų kviečių manų kruopų makaronai.
    Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
    Energinė vertė 1490 kJ/351 kcal, riebalų 1,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,3 g, angliavandenių 69 g, iš kurių cukrų 3,4 g, maistinės skaidulos 2,9 g, baltymų 14 g, druskos 0 g.
    Laikymo sąlygos
    Laikyti atokiau nuo šilumos šaltinių ir dienos šviesos bei vengti drėgnų vietų.
  • Makaronai DE CECCO Fusilli Nr.34- aukščiausios rūšies kietųjų kviečių gaminys

    Makaronai DE CECCO Fusilli Nr.34 yra kilę iš Kampanijos ir priklauso trumpų, tiesiai supjaustytų makaronų šeimai. Anksčiau Fusilli buvo gaminami rankomis pagal metodą, kuris buvo perduodamas iš kartos į kartą. Įgudusia ranka aplink mezgimo adatą reikėjo greitai susukti spagečių sruogelę. Procedūra primena sukimą ant verpstės, tad, iš tikrųjų, terminas fusillo kilęs iš fuso- verpstės, naudojamo verpalams sukti. Makaronai DE CECCO Fusilli Nr.34 ypač tinka su mėsos ir žuvies padažais arba su pagardais iš rikotos. Neapsiriksite juos patiekę ir su daržovių padažais: pomidorų padažu su paprikomis, baklažanais, alyvuogėmis ir kaparėliais. 

    Paruošimo būdas: makaronai DE CECCO Fusilli Nr.34 

    Šiuos makaronus reikia virti 11 min., al dente variantui- 9 min.

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne