Lydekos kotletai su žiediniais kopūstais, špinatais ir krevečių padažu

  • Kraunamos nuotraukos

    400 g. Šaldyta.

    Kilmės šalis
    Latvija
    Sudedamosios dalys
    Lydeka (27%), žiediniai kopūstai (21%), vanduo, grietinė 35%, tigrinės krevetės, svogūnai, grietinės sviestas, špinatai, taukai, rapsų aliejus, kiaušiniai, sausas vištienos sultinys (druska, kukurūzų krakmolas, skonio stipriklis mononatrio glutaminas) ,cukrus, palmių aliejus, sojos baltymų ekstraktas, mielių ekstraktas, vištienos riebalai (1,5%), vištienos mėsa (1,2%), vištienos skonis, daržovės (svogūnai, česnakai, petražolės), prieskoniai (ciberžolė), kedro riešutai, majonezas (rapsu aliejus, vanduo, kiaušinių milteliai, nugriebto pieno milteliai, cukrus, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (acto rūgštis, citrinų rūgštis, soda), konservantas (kalio sorbatas), kvapiosios medžiagos, dažikliai (beta karotenas), krapai, druska, bulvių krakmolas, juodieji pipirai.
    Maistinė vertė (100 g gryno produkto)
    Energetinė vertė 629 kJ / 151 kcal; riebalai 12.4 g, iš kurių sočiųjų riebalų 5,7 g; angliavandeniai 1,7 g, iš kurių cukrų 1,2 g; skaidulinės medžiagos 0,6 g; baltymai 7,7 g; druska 1,2 g.
  • Ką daryti, kai visiškai nesinori gaminti? Užsisakyti lengvai paruošiamų jau pagamintų patiekalų. Paprasta gaminti, bet gardu valgyti!

    Lydekos kotletai paruošti kepimui su žiediniais kopūstais, špinatais ir krevečių padažu. Lengvai paruošiami, sultingi ir skanūs, patiks tiems, kas mėgsta tradicinius žuvies kotletus su gurmaniškais akcentais. 

    Paruošimo nurodymai:

    • Mikrobangėje: nuimkite plėvelę iš indo, įdekite indą į mikrobangų krosnelę ir kaitinkite 10 minučių (600 kW).
    • Orkaitėje: 15 minučių pašildykite iki 180 ° C, kaitindami orkaiteje / konvekcineje krosnyje.

    Išankstinio atšildymo nereikia. Jei po pašildymo produktas nevalgomas, idekite į šaldytuvą ir sunaudokite per 24 valandas, daugiau neužšaldykite!
      

      

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne