Krevetės NOODLES, 1 kg

  • Krevetės NOODLES, 1 kg

    Nevirtos blyškiakojės krevetės, apvoliotos makaronuose.

    Kilmės šalis
    Vietnamas
    Sudedamosios dalys
    BALTAKOJĖS BLYŠKIOSIOS KREVETĖS (Litopenaeus vannamei) 50%, [natrio citratas E331ii, citrinos rūgštis E330, druska], makaronai 27,9% [KVIEČIŲ MILTAI, KVIEČIŲ KRAKMOLAS, tapijokos krakmolas, kukurūzų krakmolas, druska, vanduo], tešlos mišinys 18% [KVIEČIŲ MILTAI, cukrus, kukurūzų krakmolas, druska, augaliniai riebalai (palmių, kukurūzų), modifikuotas tapijokos krakmolas (E1442); palmių aliejus, aminorūgštis (tapijoka, cukranendrės (E621)), tirštiklis (guaro derva E421), kepimo milteliai (dinatrio fosfatas E450i, natrio hidrokarbonatas E500ii, kalcio dihitrofosfatas E341i, kukurūzų krakmolas), emulsiklis (palmių (E471)), vanduo], paniruotė 4,1% [modifikuotas tapijokos krakmolas (E1420), kalcio karbonatas (E170)].
    Laikymo sąlygos
    Laikyti -18°C temperatūroje. Atšildyto produkto pakartotinai nebeužšaldyti.
  • Krevetės NOODLES- užkandis, kuriam nei vienas neliks abejingas

    Krevetės NOODLES- paprastas, bet labai ne prastas delikatesas iš krevečių, apvyniotų makaronuose, ypatingai populiarus Tailande. Šis lengvai paruošiamas, bet labai įspūdingas patiekalas tiks bet kuriai šeimos vakarienei, šventei ar įprastam susitikimui su draugais. Blyškiakojės krevetės makaronuose- fantastiškas skonis ir minimalios pastangos gaminant.

    Paruošimo būdas: krevetės NOODLES

    • Keptuvėje: kepti karštame aliejuje apie 2,5 min. kol gražiai pagels.
    • Gruzdintuvėje: kepti 180°C temperatūroje įkaitintame aliejuje 3 min. kol pagels.
    • Orkaitėje ar mikrobangų krosnelėje kepti nerekomenduojama.    
Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne