Baltakojės krevetės tešloje IBERCOOK, 1 kg

  • Baltakojės krevetės tešloje IBERCOOK, 1 kg

    Kaina 1299
    (1299/kg)
    Į krepšelį 

    Šaldytos krevetės su uodega, 70/90. 

    Gamintojas
    Congalsa
    Prekės ženklas
    Ibercook
    Kilmės šalis
    Ispanija
    Svoris
    1 kg
    Sudedamosios dalys
    KREVETĖS (40%): krevetės ir antioksidantas natrio metabisulfitas; tešla 60%: KVIETINIAI miltai, vanduo, saulėgrąžų aliejus, cukrus, kildinimo medžiagos (E-450i, E-500ii), druska, krakmolas, skonio stipriklis (E-621), antioksidantas E-300, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E-330, česnako milteliai ir dažai (E-101i). Sudėtyje yra GLIUTENO, MOLIUSKŲ ir SULFITŲ. Gali būti ŽUVIES liekanų.
    Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
    Energetinė vertė 774,73 kJ/184,9 kcal, riebalai 4,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų 0,54 g; angliavandeniai 27,1 g, iš kurių cukrų 4,45 g; baltymai 8,1 g; druska 1,8 g.
    Laikymo sąlygos
    Laikyti ne aukštesnėje kaip -18°C iki datos "tinka vartoti iki". Atšildyto produkto pakartotinai nebeužšaldyti.
    Papildoma informacija
    Produktas giliai užšaldytas.
  • Baltakojės krevetės tešloje IBERCOOK- greitas, sveikas ir skanus užkandis!

    Baltakojės krevetės tešloje- tai produktas iš tikrų baltakojų krevečių, kuriame išlaikytas natūralus šių jūros gėrybių skonis ir visos jų maistinės savybės. Jei tik norite nustebinti savo svečius, būtinai iškepkite jiems krevetes tešloje! Patiekalas tiks tiek šeimos vakarienei, tiek smagiems pasibuvimams su draugais. Šis jūros gėrybių produktas paprastai pagaminamas, nereikalauja daug laiko, o skonis tiesiog nuostabus. Baltakojės krevetės tešloje IBERCOOK ypač skanios su įvairiais padažais: sojų, sezamų, saldžiuoju čili, tonkatsu ir teriyaki. Išbandykite ir šis patiekalas atsivers jums visiškai naujomis spalvomis!

    Baltakojės krevetės tešloje: kaip gaminti?

    Baltakojes krevetes tešloje IBERCOOK galite gaminti pasirinktu būdu:

    • Orkaitėje: įkaitinkite orkaitę iki 210°C, išdėliokite neatšildytas krevetes ant kepimo popieriaus ir kepkite vidutiniame aukštyje 10-12 minučių. Jei yra galimybė, kepkite su kaitinimu iš visų pusių ir ventiliatoriaus funkcija. 
    • Keptuvėje: neatšildžius, kepti vartant labai karštame aliejuje (180°C temperatūroje) vartant maždaug 5-6 minutes iki auksinės rudos spalvos.
Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne