Koldūnai su vištiena TRADITIONAL, 500 g
Koldūnai su vištiena TRADITIONAL, 500 g
Kaina 258€Tradiciniai koldūnai su vištienos įdaru.
Kilmės šalisLietuvaSudedamosios dalysĮdaras 60%: vištiena 56%, vanduo, KIAUŠINIŲ baltymų masė, vištienos riebalai 5%, druska, prieskoniai, česnakų granulės, malti kvapieji pipirai. Tešla 40%: KVIETINIAI miltai, vanduo, rapsų aliejus, druska.Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)Energetinė vertė 746 KJ 177 kcal, riebalų 4,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,43 g, angliavandenių 22,5 g iš kurių cukrų 0,15 g, skaidulinių medžiagų 1,77 g, baltymų 10,2 g, druskos 0,82.Laikymo sąlygosLaikyti ne aukštesnėje kaip -18 laipsnių C iki datos "tinka vartoti iki".Papildoma informacijaAtšildyto produkto pakartotinai nesušaldyti!-
Tradiciniai koldūnai su vištiena- švelnūs, sultingi ir universalūs!
Tradiciniai koldūnai su vištiena - tai plonos tešlos koldūnai, įdaryti vištiena be jokių aromato ir skonio stipriklių. Šie koldūnai gali būti ruošiami net 5 būdais, todėl jie niekuomet nenusibosta ir yra labai universalūs. Kepti, gruzdinti ar virti koldūnai- nuspręskite patys ir mėgaukitės kaskart vis kitokiu skoniu! Kvapnūs, sultingi, švelnūs ir labai skanūs koldūnai su vištiena- puikus greitų pietų pasirinkimas.
Paruošimo būdai: koldūnai su vištiena TRADITIONAL
Koldūnai su vištiena TRADITIONAL gaminami ne atšildyti vienu iš pasirinktu būdu:
- Kepti koldūnai: įpilti į keptuvę aliejaus ir kepti apie 2 min. ant vidutinio kaitrumo ugnies, kol įgaus auksinį atspalvį, įpilti truputį vandens ir garinti 3 minutes.
- Garuose virti koldūnai: įpilti į garpuodį vandens ir įkaitinti kol užvirs. Vandeniui užvirus sudėti koldūnus ant garpuodžio lentynos ir garinti 6-10 minučių.
- Mikrobangų krosnelėje: sudėti koldūnus į indą su vandeniu (vanduo turi visiškai apsemti koldūnus). Standartinėje 700W mikrobangų krosnelėje šildyti apie 5-8 minutes.
- Orkaitėje: apšlakstykite koldūnus mėgstamu padažu ir kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių maždaug 15 minučių.
- Virti koldūnai: virti inde su vandeniu 4-5 minutes.