Koldūnai su Shiitake ir juodaisiais Fungus grybais GYOZA, 400 g

  • Koldūnai su Shiitake ir juodaisiais Fungus grybais GYOZA, 400 g

    Veganiški koldūnai su 2 rūšių grybais.

    Kilmės šalis
    Lietuva
    Sudedamosios dalys
    Įdaras 60%: juodieji fungus grybai 34%, Shiitake grybai 29%, kopūstai, SOJOS padažas (vanduo, druska, SOJOS pupelės, KVIETINIAI miltai, cukrus, maltodekstrinas), bulvių dribsniai, vanduo, prieskoniai (sudėtyje yra KVIEČIŲ), džiovinti svogūnai, druska, malti juodieji pipirai. Tešla 40%: KVIETINIAI miltai, vanduo, rapsų aliejus, druska. Sudėtyje gali būti SALIERŲ, GARSTYČIŲ ir SEZAMO sėklų pėdsakų.
    Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
    Energinė vertė 626 kJ/148 kcal, riebalai 1,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,15 g, angliavandeniai 26,9 g, iš kurių cukrų 1,17 g, skaidulinės medžiagos 4,55 g, baltymai 4,9 g, druska 1,18 g.
    Laikymo sąlygos
    Laikyti ne aukštesnėje kaip -18°C iki datos "Tinka vartoti iki".
    Papildoma informacija
    Įdaras >60%, tešla 0,8 mm iki terminio apdorojimo. Šaldyti. Tinka veganams.
  • Gyoza koldūnai su Shiitake ir Fungus grybais- greitai pagaminama ir naudinga organizmui

    Šie koldūnai su dviejų rūšių grybų įdaru yra labai egzotiškas, bet akimirksniu pagaminamas patiekalas, kuris be puikaus skonio yra labai sveikas ir naudingas organizmui. Baltieji shiitake grybai turi teigiamą poveikį mažinant spaudimą, valant kraują ir užkertant kelią vėžinių ligų susirgimams. O štai juodieji fungus grybai, dėl juose esančių pektinų, valo kraują ir reguliuoja cholesterolio lygį. Be to, gyoza koldūnai su shiitake ir fungus nebus priešai Jūsų figūrai- 100 g turi vos 135 g kcal ir tik 1,2 g riebalų, o taip pat jie tinka ir veganams.

    Paruošimo būdai: koldūnai su shiitake ir fungus grybais GYOZA 

    GYOZA koldūnai su shiitake ir fungus gaminami neatšildyti pasirinktu būdu:

    • Kepti koldūnai: įpilti į keptuvę aliejaus ir kepti apie 3-4 min. ant vidutinio kaitrumo ugnies, kol įgaus auksinį atspalvį. Įpilti truputį vandens ir garinti 4 minutes.
    • Garuose virti koldūnai: įpilti į garpuodį vandens ir įkaitinti, kol užvirs. Vandeniui užvirus sudėti koldūnus ant garpuodžio lentynos ir garinti 7-9 minutes.
    • Orkaitėje: apšlakstykite koldūnus mėgstamu padažu ir kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki +200°C laipsnių maždaug 15 minučių.
    • Virti koldūnai: virti inde su vandeniu 4-5 minutes.  
Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne