Koldūnai su obuoliais ir cinamonu TRADITIONAL, 500 g

  • Koldūnai su obuoliais ir cinamonu TRADITIONAL, 500 g

    Tradiciniai koldūnai su vaisiniu įdaru.

    Kilmės šalis
    Lietuva
    Sudedamosios dalys
    Obuoliai 55%, kvietiniai miltai, vanduo, cukrus, modifikuotas krakmolas (E1401), rapsų aliejus, druska, cinamonas 0,08%. 100 g produkto maistingumas: energinė vertė 644kJ/ 152kcal, riebalai 0,9 g, iš kurių sočiųjų riebalu rūgščių 0,09 g; angliavandeniai 32,2 g, iš kurių cukrų 4,05 g; skaidulinės medžiagos 1,05 g, baltymai 3,2 g, druska 0,06 g. Įdaras ≥60%, tešla 0,8MM iki terminio apdorojimo.
    Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
    Energinė vertė 644 kJ/ 152 kcal, riebalai 0,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,09 g; angliavandeniai 32,2 g, iš kurių cukrų 4,05 g; skaidulinės medžiagos 1,05 g, baltymai 3,2 g, druska 0,06 g.
    Laikymo sąlygos
    Laikyti ne aukštesnėje kaip minus 18 °C temperatūroje iki datos „Tinka vartoti iki“.
    Papildoma informacija
    Atšildyto produkto pakartotinai nesušaldyti! Produktas tinka veganams.
  • Koldūnai su obuoliais ir cinamonu TRADITIONAL- ne tik maistas, bet ir puikus desertas 

    Tradiciniai koldūnai su obuoliais su cinamonu, be jokių aromato ir skonio stipriklių. Dėl plonos tešlos, šie koldūnai yra greitai pagaminami ir juose dominuoja įdaro skonis. Šie koldūnai gali būti ruošiami net 5 būdais: kepti aliejuje ar orkaitėje, virti vandenyje, garuose ar mikrobangų krosnelėje. Koldūnai su obuoliais ir cinamonu ypatingai skanūs, kai yra ruošiami orkaitėje - tuomet jie tampa traškūs, kvapnūs, o viduje sultingi, tarsi močiutės obuoliniai pyragėliai. O jeigu dar juos pagardinsite karameliniu, datulių, agavų sirupu ar figų džemu ir patieksite su vaniliniais ledais, gausite dieviško skonio desertą.

    Paruošimo būdas: koldūnai su obuoliais su cinamonu TRADITIONAL

    Koldūnai su obuoliais gaminami neatšildyti vienu iš pasirinktu būdu:

    • Kepti koldūnai: įpilti į keptuvę aliejaus ir kepti apie 2 min. ant vidutinio kaitrumo ugnies, kol įgaus auksinį atspalvį, įpilti truputį vandens ir garinti 3 minutes.
    • Garuose virti koldūnai: įpilti į garpuodį vandens ir įkaitinti kol užvirs. Vandeniui užvirus sudėti koldūnus ant garpuodžio lentynos ir garinti 6-10 minučių.
    • Mikrobangų krosnelėje: sudėti koldūnus į indą su vandeniu (vanduo turi visiškai apsemti koldūnus). Standartinėje 700W mikrobangų krosnelėje šildyti apie 5-8 minutes.
    • Orkaitėje: apšlakstykite koldūnus mėgstamu padažu ir kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių maždaug 15 minučių.
    • Virti koldūnai: virti inde su vandeniu 4-5 minutes.   
Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne