Koldūnai su lašiša ir sūriu GYOZA, 400 g

  • Koldūnai su lašiša ir sūriu GYOZA, 400 g

    Azijos įkvėpti koldūnai su žuvimi.

    Kilmės šalis
    Lietuva
    Sudedamosios dalys
    Įdaras 60%: LAŠIŠŲ mėsa (Salmo Salar) 44%, SŪRIS 16% (sudėtyje yra PIENO), vanduo, KIAUŠINIŲ baltymų masė, tofu (SOJŲ pupelės, vanduo), korėjietiškas poras, saldžiųjų bulvių makaronai (saldžiųjų bulvių krakmolas, vanduo), prieskonių mišinys (sudėtyje yra GARSTYČIŲ), druska, krapai, pomidorų milteliai. Tešla 40%: KVIETINIAI miltai, vanduo, rapsų aliejus. Sudėtyje gali būti VĖŽIAGYVIŲ, SALIERŲ ir SEZAMO sėklų pėdsakų. Įdaras ≥ 60%, tešla 0,8 mm iki terminio apdorojimo.
    Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
    Energinė vertė 876 kJ/208 kcal, riebalai 6,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,57 g, angliavandeniai 23,2 g, iš kurių cukrų 0,59 g, skaidulinės medžiagos 1,84 g, baltymai 12,5 g, druska 1,07 g.
    Laikymo sąlygos
    Laikyti ne aukštesnėje kaip -18°C iki datos "Tinka vartoti iki".
    Papildoma informacija
    Šaldyti.
  • Koldūnai su lašiša ir sūriu GYOZA  - dalelė Azijos Jūsų lėkštėje

    Gyoza koldūnai su lašiša ir sūriu patiks net tiems, kuriems pabodę įprasti tradiciniai patiekalai. Šie koldūnai su lašiša skirti išskirtinio skonio mėgėjams, Azijos virtuvėms fanams, nuolat ieškantiems kulinarinių atradimų. Švelnus lašišos įdaras, pagardintas krapais, kartu su tofu, saldžiųjų bulvių makaronais ir korėjietiškais porais atvers Jums visiškai kitokią skonių ir aromatų harmoniją. Tokį unikalų lašišos ir sūrio įdaro derinį tikriausiai rastumėte tik aukščiausios klasės japonų restorane: plonytė tešla ir malonus, lašišos ir sūrio pilnas įdaras. Korėjietiški porai kažkuo panašūs į lietuvišką česnaką ir yra vienas daugiausiai naudojamų prieskonių Azijos virtuvėse, o šiems gyoza koldūnams jie suteikia dar daugiau atspalvių. 

    Paruošimo būdai: koldūnai su lašiša ir sūriu GYOZA

    Gyoza koldūnai su lašiša ir sūriu gaminami neatšildyti pasirinktu būdu:

    • Kepti koldūnai: įpilti į keptuvę aliejaus ir kepti apie 3-4 min. ant vidutinio kaitrumo ugnies, kol įgaus auksinį atspalvį. Įpilti truputį vandens ir garinti 4 minutes.
    • Garuose virti koldūnai: įpilti į garpuodį vandens ir įkaitinti, kol užvirs. Vandeniui užvirus sudėti koldūnus ant garpuodžio lentynos ir garinti 7-9 minutes.
    • Orkaitėje: apšlakstykite koldūnus mėgstamu padažu ir kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki +200°C laipsnių maždaug 15 minučių.
    • Virti koldūnai: virti inde su vandeniu 4-5 minutes.    
Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne