Koldūnai su kiauliena TRADITIONAL, 500 g

  • Koldūnai su kiauliena TRADITIONAL, 500 g

    Tradiciniai koldūnai su mėsa.

    Kilmės šalis
    Lietuva
    Sudedamosios dalys
    Įdaras 60% kiauliena 54%, vanduo, svogūnai, KIAUŠINIŲ baltymų masė, druska, prieskonių mišinys, česnakų granulės. Tešla 40%: KVIETINIAI miltai, vanduo, rapsų aliejus, druska. Įdaras ≥60%, tešla 0,8MM iki terminio apdorojimo.
    Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
    Energinė vertė 848 kJ/202 kcal, riebalai 8,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,73 g; angliavandeniai 22,1 g, iš kurių cukrų 0,19 g; skaidulinės medžiagos 1,08 g, baltymai 7,6 g, druska 0,02 g.
    Laikymo sąlygos
    Laikyti ne aukštesnėje kaip minus 18 °C temperatūroje iki datos „Tinka vartoti iki“.
    Papildoma informacija
    Atšildyto produkto pakartotinai nesušaldyti!
  • Koldūnai su kiauliena TRADITIONAL- klaiskini skonis su sultingu mėsos įdaru

    Tradiciniai koldūnai su kiauliena, be jokių aromato ir skonio stipriklių. Dėl plonos tešlos, šie koldūnai, įdaryti malta bei subtiliai prieskoniais pagardinta kiauliena, yra greitai pagaminami ir juose dominuoja ne tešlos, o įdaro skonis. Koldūnai su kiauliena gali būti ruošiami net 5 būdais, todėl jie niekuomet nenusibosta. Kokie koldūnai bus šiandien: kepti, gruzdinti ar virti? Pasirinkite patys ir mėgaukitės kaskart kitokiu koldūnų skoniu! Kvapnūs, sultingi, švelnūs ir labai skanūs koldūnai su mėsa- puikus greitų pietų pasirinkimas.  

    Paruošimo būdai: koldūnai su kiauliena TRADITIONAL 

    Tradiciniai koldūnai su kiauliena ruošiami neatšidyti vienu iš pasirinktu būdu:

    • Kepti koldūnai: įpilti į keptuvę aliejaus ir kepti apie 2 min. ant vidutinio kaitrumo ugnies, kol įgaus auksinį atspalvį, įpilti truputį vandens ir garinti 3 minutes.
    • Garuose virti koldūnai: įpilti į garpuodį vandens ir įkaitinti kol užvirs. Vandeniui užvirus sudėti koldūnus ant garpuodžio lentynos ir garinti 6-10 minučių.
    • Mikrobangų krosnelėje: sudėti koldūnus į indą su vandeniu (vanduo turi visiškai apsemti koldūnus). Standartinėje 700W mikrobangų krosnelėje šildyti apie 5-8 minutes.
    • Orkaitėje: apšlakstykite koldūnus mėgstamu padažu ir kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių maždaug 15 minučių.
    • Virti koldūnai: virti inde su vandeniu 4-5 minutes.    
Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne