Koldūnai su jautiena TRADITIONAL, 500 g

  • Koldūnai su jautiena TRADITIONAL, 500 g

    Tradiciniai koldūnai su jautienos įdaru.

  • Koldūnai su jautiena TRADITIONAL- ir sotūs pietūs visuomet po ranka!

    Tradiciniai koldūnai su jautiena - tai plonos tešlos koldūnai, įdaryti jautiena be jokių aromato ir skonio stipriklių. Šie koldūnai gali būti ruošiami net 5 būdais, todėl jie niekuomet nenusibosta. Kepti, gruzdinti ar virti koldūnai- nuspręskite patys ir mėgaukitės kaskart vis kitokiu skoniu! Kvapnūs, sultingi, švelnūs ir labai skanūs koldūnai su jautiena- puikus greitų pietų pasirinkimas.

    Paruošimo būdai: koldūnai su jautiena TRADITIONAL 

    Koldūnai su jautiena ruošiami neatšildyti vienu ir pasirinktu būdu:

    • Kepti koldūnai: įpilti į keptuvę aliejaus ir kepti apie 2 min. ant vidutinio kaitrumo ugnies, kol įgaus auksinį atspalvį, įpilti truputį vandens ir garinti 3 minutes.
    • Garuose virti koldūnai: įpilti į garpuodį vandens ir įkaitinti kol užvirs. Vandeniui užvirus sudėti koldūnus ant garpuodžio lentynos ir garinti 6-10 minučių.
    • Mikrobangų krosnelėje: sudėti koldūnus į indą su vandeniu (vanduo turi visiškai apsemti koldūnus). Standartinėje 700W mikrobangų krosnelėje šildyti apie 5-8 minutes.
    • Orkaitėje: apšlakstykite koldūnus mėgstamu padažu ir kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių maždaug 15 minučių.
    • Virti koldūnai: virti inde su vandeniu 4-5 minutes.   
Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne