Koldūnai su daržovėmis GYOZA, 500 g
Koldūnai su daržovėmis GYOZA, 500 g
Kaina 275€Koldūnai su švelniu daržovių įdaru.
Sudedamosios dalysĮdaras 60%: daržovės 61% (kopūstai, svogūnai, morkos, korėjietiški porai, česnakai) vanduo, tofu (sojų pupelės, vanduo, kietiklis: magnio chloridas), sojos padažas (vanduo, druska, sojų pupelės, kvietiniai miltai, cukrus, maltodekstrinas), saldžiųjų bulvių krakmolas, sojų baltymai, prieskonių mišinys, skrudintų sezamų aliejus, druska, bulvių skaidulos, cukrus, imbieras, špinatai, petražolės. Tešla 40%: kvietiniai miltai, vanduo rapsų aliejus, druska. Įdaras 60%, tešla 0,8 mm iki terminio apdorojimo.Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)Energetinė vertė 6,6 KJ 146 kcal, riebalų 1,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,19 g, angliavandenių 26,1 g iš kurių cukrų 1,94 g, skaidulinių medžiagų 2,17 g, baltymų 5,1 g, druskos 1,22 g.Laikymo sąlygosLaikyti ne aukštesnėje kaip -18 laipsnių C iki datos "tinka vartoti iki". Atšildyto produkto pakartotinai nesušaldyti!Papildoma informacijaŠaldyti.-
Koldūnai su daržovėmis GYOZA- puikiai tinka veganams
Gyoza koldūnai, įdaryti daržovėmis, be jokių aromato ir skonio stipriklių. Dėl ypatingai plonos tešlos, šie koldūnai yra labai greitai pagaminami ir populiarūs visame pasaulyje. Gyoza koldūnai su daržovėmis yra ypatingai švelnaus skonio, sultingi ir lengvi koldūnai, kurių įdarą sudaro švieži kopūstai, svogūnai, morkos, korėjietiški porai, česnakai, tofu. Gyoza koldūnai su daržovių įdaru gali būti ruošiami net 5 būdais, tad kokius koldūnus Jūs valgysite šiandien: keptus, gruzdintus ar virtus- nuspręskite patys ir mėgaukitės kaskart kitokiu koldūnų skoniu!
Paruošimo būdai: koldūnai su daržovėmis GYOZA
- Kepti koldūnai: įpilti į keptuvę aliejaus ir kepti apie 2 min. ant vidutinio kaitrumo ugnies, kol įgaus auksinį atspalvį, įpilti truputį vandens ir garinti 3 minutes.
- Garuose virti koldūnai: įpilti į garpuodį vandens ir įkaitinti kol užvirs. Vandeniui užvirus sudėti koldūnus ant garpuodžio lentynos ir garinti 6-10 minučių.
- Mikrobangų krosnelėje: sudėti koldūnus į indą su vandeniu (vanduo turi visiškai apsemti koldūnus). Standartinėje 700W mikrobangų krosnelėje šildyti apie 5-8 minutes.
- Orkaitėje: apšlakstykite koldūnus mėgstamu padažu ir kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių maždaug 15 minučių.
- Virti koldūnai: virti inde su vandeniu 4-5 minutes.