Koldūnai su bulvėmis ir šonine PO URALSKI, 400 g

  • Koldūnai su bulvėmis ir šonine PO URALSKI, 400 g

    Švelnus bulvių ir kvapnios šoninės įdaras. 

    Kilmės šalis
    Lietuva
    Sudedamosios dalys
    Įdaras 40%: bulvių masė (bulvių dribsniai) 52%, virtos bulvės 32%, vanduo, karštai rūkyta šoninė 5% (šoninė, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos E451, E262, E331, emulsikliai: E452, E450, gliukozės sirupas, tirštikliai E407a, E415, antioksidantas E301, kvapiosios medžiagos, prieskoniai (česnakai, pipirai), džiovintos morkos, konservantas: natrio nitritas), druska, paukštienos riebalai, daržovių sultinys (druska, maltodekstrinas, mielių ekstraktas, svogūnų milteliai, morkų milteliai, saulėgrąžų aliejus, dekstrozė, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, natūrali kvapioji medžiaga, dažiklis: kurkuminas), bulvių skaidulos, česnakų granulės, mielių ekstraktas, džiovintos petražolės. Tešla 60%: KVIETINIAI miltai, vanduo, rapsų aliejus, druska. Sudėtyje gali būti PIENO/LAKTOZĖS, GARSTYČIŲ, VĖŽIAGYVIŲ, KIAUŠINIŲ, ŽUVIES, SOJOS pupelių, SALIERŲ ir SEZAMO sėklų pėdsakų. Įdaras ≥40%, tešla ≤ 60% iki terminio apdorojimo.
    Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
    Energinė vertė 850 kJ/201 kcal, riebalai 2,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,49 g, angliavandeniai 37,8 g, iš kurių cukrų 0,43 g, skaidulinės medžiagos 2,61 g, baltymai 6 g, druska 0,51 g.
    Laikymo sąlygos
    Laikyti ne aukštesnėje kaip -18°C iki datos "tinka vartoti iki". Atšildyto produkto pakartotinai nebeužšaldyti.
    Papildoma informacija
    Šaldyti.
  • Koldūnai su bulvėmis ir šonine PO URALSKI- ypatingas daržovių ir mėsos duetas

    Koldūnai su bulvėmis ir šonine- puikus pasirinkimas tiems, kurie prie pietų stalo nuolat nesutaria dėl daržovių ar gabalėlio mėsytės pasirinkimo. Šie virtiniai yra tobulas kompromisas ir labai skanus kulinarinis sprendimas- švelnus bulvių įdaras su rūkyta šonine. Virtinukai su bulvių ir šoninės įdaru, dėl jame esančios šoninės, yra žymiai švelnesni ir sultingesni nei tradiciniai koldūnai su bulvėmis. Ir jeigu netyčia išsivirsite šių virtinių daugiau nei pajėgsite suvalgyti- ne bėda. Pašildykite likusius koldūnus keptuvėje su šoninės spirgučiais ir jie bus dar skanesni. O jei dar užbersite žiupsnelį šviežių kapotų krapų, tobulo skonio patiekalas vos per kelias minutes garuos ant Jūsų stalo!  

    Paruošimo būdai: koldūnai su bulvėmis ir šonine PO URALSKI

    Koldūnai su bulvėmis ir šonine gaminami neatšildyti pasirinktu būdu:

    • Virti koldūnai: virti inde su vandeniu 3 minutes.   
    • Garuose virti koldūnai: įpilti vandens į garpuodį ir kaitinti, kol užvirs. Vandeniui užvirus sudėti koldūnus ant garpuodžio lentynos ir garinti 6-10 minučių. 
    • Mikrobangų krosnelėje: sudėti koldūnus į mikrobangų krosnelei tinkamą indą su vandeniu (indas turi būti uždengtas). Šildyti 5-6 minutes standartiniame 700W karštyje.

       

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne