Koldūnai su aviena KHINKALI, 350 g

  • Koldūnai su aviena KHINKALI, 350 g

    Chinkaliai- tradicinis kartvelų patiekalas.

    Kilmės šalis
    Lietuva
    Sudedamosios dalys
    Įdaras 60%: avienos mėsa 19%, kiaulienos mėsa 18%, svogūnai, vanduo, jautienos mėsa 12%, kiaulienos taukai 11%, KIAUŠINIO baltymo masė, SOJŲ padažas (vanduo, druska, SOJŲ pupelės, KVIETINIAI miltai, cukrus, maltodekstrinas), druska, česnako granulės, maltų pipirų mišinys, džiovinti kalendros lapeliai. Tešla 40%: KVIETINIAI miltai, vanduo, rapsų aliejus, druska. Sudėtyje gali būti VĖŽIAGYVIŲ, ŽUVŲ, PIENO/LAKTOZĖS, SALIERŲ, GARSTYČIŲ ir SEZAMO sėklų pėdsakų. Įdaras ≥ 60%, tešla ≤ 40% iki terminio apdorojimo.
    Laikymo sąlygos
    Laikyti ne aukštesnėje kaip -18°C iki datos "tinka vartoti iki". Atšildyto produkto pakartotinai nebeužšaldyti.
    Papildoma informacija
    Šaldyti.
  • Koldūnai su aviena Khinkali- gruzinų virtuvė legenda

    Jei dar nesate ragavę šių didelių koldūnų iš Sakartvelo- khinkali, chinkali arba lietuviškai chinkalių- pabandykite įsivaizduoti: skani tešla, kurioje, kaip maišelyje, įdėta aromatinga avienos mėsa, pagardinta natūraliais prieskoniais bei žolelėmis, ir mėsos sultinys. Tradiciškai koldūnai su aviena patiekiami apibarstyti maltais juodaisiais pipirais ir be jokių padažų. Chinkaliai su aviena tokie skanūs, kad jų tiesiog neįmanoma neįsimylėti! Tačiau viena yra pasakyti, o kita – pabandyti! Todėl kvieskite prie stalo savo šeimą –ir mėgaukitės!

     

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne