Koldūnai su aštriomis daržovėmis GYOZA, 500 g

  • Koldūnai su aštriomis daržovėmis GYOZA, 500 g

    Koldūnai su aštriu daržovių įdaru.

    Kilmės šalis
    Lietuva
    Sudedamosios dalys
    Daržovės 31,24% (kopūstai, svogūnai, morkos, korėjietiški porai, česnakai), KVIETINIAI miltai, vanduo, SOJŲ varškės sūris (sudėtyje yra SOJŲ), saldžiųjų bulvių makaronai, SOJŲ padažas (sudėtyje yra JAVŲ, SOJŲ) SOJŲ baltymų tekstūratas, skrudintų SEZAMŲ aliejus, prieskonių mišinys (sudėtyje yra JAVŲ, SOJŲ), druska, GLIUTENAS, KIAUŠINIŲ baltymų milteliai, skaidulos, rapsų aliejus, cukrus, imbieras, prieskonių ekstraktas (sudėtyje yra SALIERŲ), špinatų milteliai, džiovintos petražolės.
    Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
    Energinė vertė 646kJ/ 153kcal, riebalai 1,9 g, iš kurių sočiųjų riebalu rūgščių 0,32 g; angliavandeniai 26,3 g, iš kurių cukrų 0,43 g; skaidulinės medžiagos 2,8 g, baltymai 6,4 g, druska 0,81 g.
    Laikymo sąlygos
    Laikyti ne aukštesnėje kaip -18°C iki datos "tinka vartoti iki".
    Papildoma informacija
    Šaldyti. Atšildyto produkto pakartotinai neužšaldyti! Gaminti neatšildytus.
  • Koldūnai su aštriomis daržovėmis GYOZA- pikantiško skonio mėgėjams

    Gyoza koldūnai su aštriomis daržovėmis- plonos tešlos koldūnai su pikantišku cinkeliu! Aštriomis daržovėmis įdaryti koldūnai labai skanus veganiškas patiekalas, tinkantis besilaikantiems dietos, pasninkaujantiems bei veganams. Dėl ypatingai plonos tešlos, šie koldūnai yra labai greitai pagaminami, o aštraus skonio mėgėjai tikrai įvertins jų pikantiškumą. Koldūnai su aštriomis daržovėmis GYOZA įdaryti traškiomis daržovėmis, bei Rytietiškais saldžiųjų bulvių makaronais, pagardinti aštriais prieskoniais ir savo sudėtyje neturi jokių aromato ir skonio stipriklių. 

    Paruošimo būdai: koldūnai su daržovėmis GYOZA

    • Virti koldūnai: virti inde su vandeniu 6-8 minutes.     
Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne