• KAVALIO virtiniai su varške, 500 g

    Rankų darbo, šaldyti baltų miltų virtiniai su varške

  • Paruošimo būdas: virtinius sudėti į verdantį pasūdytą vandenį ir pamaišyti, kad nepriliptų prie puodo dugno. Vandeniui užvirus kartu su virtiniais ir iškilus į vandens paviršių, virti 5-6 min. NEPERVIRKITE, nes gali išbėgti įdaras iš virtinukų. 

  • Alternatyvios prekės

    KAVALIO virtiniai su vištiena ir saliero lapeliu, 500 g

    Rankų darbo, šaldyti baltų miltų virtiniai su paukštiena.  

    Kaina 620 
    (1240 /kg )
    KAVALIO virtiniai su jautiena, 500 g

    Rankų darbo, šaldyti. 

    Kaina 620 
    (1240 /kg )
    KAVALIO virtiniai su kiauliena, 500 g

    Rankų darbo, šaldyti virtiniai su mėsa. 

    Kaina 580 
    (1160 /kg )
Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne