Kanapių aliejus, 200 ml

  • Kanapių aliejus, 200 ml

    Organinis kanapių aliejus iš lietuviškų kanapių. 

    Kilmės šalis
    Lietuva
    Talpa
    200 ml
    Sudedamosios dalys
    Šalto spaudimo nefiltruotas ir nerafinuotas 100% natūralus kanapių sėklų aliejus.
    Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
    Riebalai 85,04 g, iš kurių polinesočiųjų riebalų 74,54 g, sočiųjų riebalų rūgščių 10,50 g, angliavandeniai 0 g, iš kurių cukrų 0 g, baltymai 0 g, druska 0 g.
  • Kanapių aliejus- unikalus ir vertingas produktas 

    Kanapių aliejus, spaudžiamas iš Lietuvoje auginamų kanapių, turi daug omega-3 (21,9%), omega-6 (66,3%), omega-9 (11,8%) riebalų rūgščių optimaliu santykiu 3:1. Šios riebalų rūgštys apsaugo nuo daugelio svarbių žmogaus organizmo negandų: širdies ir kraujagyslių ligų, depresijos, smegenų ir viso organizmo kraujotakos sutrikimų, sąnarių ir kitų sričių uždegimų, teigiamai veikia virškinimo trakto sutrikimų, o taip pat reguliuoja kraujospūdį ir stiprina organizmo atsparumą infekcijoms. Kanapių aliejus taip pat turi daug vitaminų A, B1, B2, B3, B6, C, D, ir E, kalcio, magnio, kalio, geležies, cinko ir kitų mikroelementų. Šis aliejus taip pat turi nedaug angliavandenių, todėl jis puikiai tinka sergantiems diabetu. 

    Kanapių aliejus: naudojimas

    Kanapių sėklų aliejus turi savyje chlorofilo, todėl jis yra žalsvo atspalvio, švelnaus, salstelėjusio riešutų skonio ir kvapo. Jis ypatingai tinka gardinti bulvių ar varškės patiekalus, salotas, košes, padažus, kokteilius. Šio aliejaus negalima naudoti verdant anr kepant, nes jis neteks savo naudingųjų medžiagų, todėl šį aliejų reikia naudoti gardinant tik jau pagamintus patiekalus.   

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne